[BREAKFAST] Doi bărbaţi au furat un sfert de milion de euro din avioanele unei mari companii aeriene. Erau şoferii firmei

CoolNews, NEWS
share

Doi bărbaţi au furat un sfert de milion de euro din avioanele unei mari companii aeriene. Erau şoferii firmei care se ocupa de aprovizionarea cărucioarelor cu băuturi şi parfumuri din aeronave. Câteva luni bune au luat sume importante din încasările zilei, dar şi produse.

Bărbaţii de 45 şi 29 de ani au fost prinşi în flagrant, la sediul firmei la care lucrau, în timp ce descărcau marfa. Banii furaţi erau ascunşi în maşină, în spatele cotierelor. Cei doi îşi rotunjeau considerabil veniturile de luni bune.

Angajaţii companiei aeriene lăsau în avion pe timpul nopţii, în cărucioare, pungi sigilate cu banii obţinuţi din vânzarea de mâncare, băuturi sau parfumuri. Tot acolo rămâneau şi produsele scoase la vânzare a doua zi. Cei doi suspecţi trebuiau să refacă stocurile aşa că aveau acces în aeronave. Luau o parte din bani şi din bunuri iar apoi puneau un sigiliu nou. Astfel, cei doi bărbaţi au reuşit să fure peste 260.000 de euro.

Primul care a intrat la bănuileli a fost administratorul firmei la care lucrau, când şi-a dat seama că lipsesc sume importante de bani. El a fost şi cel care a anunţat poliţia. Apoi, agenţii au urmărit câteva zile drumul celor doi spre şi dinspre aeroport până când i-au prins.

La ei acasă, poliţiştii au găsit o parte din bunurile furate.

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Ambii piloți ai unui avion de linie au adormit în timpul zborului. Unde a ajuns aeronava...

Atât pilotul cât și copilotul avionului companiei Batik Air au dormit simultan pentru aproximativ 28...

Karmen și Andrei Bănuță au adus Ring Ding Ding LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

[BREAKFAST] Oficial ne merge bine, dar declarăm că NU! Peste 70% din români cred că lucrurile în țar...

Oficial ne merge bine, dar declarăm că NU! Peste 70% din români cred că lucrurile în țară merg înt&g...