Confidenţialitate

Un nou record stabilit de ”Wonder Woman”

CoolNews, Filme
share

Dacă ”50 Shades of Grey” a obținut la debut 85,1 milioane de dolari încasări în cinematografele din SUA la momentul lansării, ”Wonder Woman” a umplut sălie weekendul trecut și a generat încasări de 100,5 milioane de dolari (cu 38 de milioane de dolari obținuți doar în prima zi a lansării). Devine astfel filmul regizoarea de o femeie, Patty Jenkins, cu cele mai mari încasări în primul weekend după lansare.

În afara Statelor Unite ale Americii, ”Wonder Woman” a avut încasări de 122 milioane de dolari. Dacă luăm în calcul și bugetul de producție, de 149 de milioane de dolari, putem spune fără griji că producătorii ”Wonder Woman” au făcut o afacere tare bună.

Gal Gadot revine în rolul super-eroinei alături de Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Connie Nielsen şi Elena Anaya. Până să fie Wonder Woman, Diana a fost prinţesa din Amazon, crescută într-un paradis izolat şi antrenată pentru a fi invincibilă în luptă.

În momentul în care un pilot american se prăbuşeşte pe ţărmul insulei sale şi o avertizează că urmează să izbucnească un război care va zdruncina lumea, Diana decide să renunţe la liniştea căminului său, convinsă că intervenţia ei poate opri ameninţarea. Luptând alături de omenire într-un război menit să oprească toate războaiele, Diana îşi va descoperi marile puteri şi adevăratul său destin.

Articole similare

Datorită cinematografelor drive-in, filmul horror "The Wretched" este pe primul loc în box-office-ul...

Filmul horror "The Wretched", distribuit de compania IFC, conduce prima ediţie a box-office-ului nor...

Noul virus gripal a golit cinematografele în întreaga lume

COVID–19 golește cinematografele din toată lumea: box office-ul nord-american din weekendul trecut a...

Peste jumătate de milion de români au fost în cinematografe să vadă Miami Bici

Miami Bici bate record după record. Peste jumătate de milion de români au văzut până acum filmul ...