Confidenţialitate

Un nou joc de echipă inspirat de dodgeball se va lansa în curând – Knockout City

Tech
share

Un nou joc multiplayer se va lansa în curând. Este vorba de Knockout City, un joc multiplayer de echipă plin de acțiune, care aduce îndemânare, profunzime și stil jocului de dodgeball. În Knockout City, confruntările intense sunt un stil de viață, iar jucătorii vor trebui să stăpânească arta aruncării, a prinderii, a pasei și a feritului într-o experiență veselă, dar extrem de competitivă.

„Knockout City începe cu conceptul înșelător de simplu al aruncării și prinderii unei mingi și epresărat, apoi, cu o proporție uimitoare de îndemânare, profunzime și stil, pentru a oferi o experiență distractivă și competitivă,pe care trebuie să o joci pentru a crede că există.”, spun producătorii.

Knockout City, cel mai nou joc lansat sub marca EA Originals, va fi disponibil din 21 mai 2021 pe PlayStation®4, Xbox One, Nintendo Switch, PC (prin Origin™ și Steam), cât și pe PlayStation 5 și Xbox Series X|S, cu îmbunătățiri grafice și de performanță. Jocul va suporta, de asemenea, cross-play și evoluție simultană pe toate platformele.

Fie că este vorba de 3v3, 4v4 sau de meciuri rapide gratuite în Street Play, jocuri competitive din League Play sau o experiență găzduită într-un meci privat, lupta pentru înfrângerea echipelor rivale îmbracă multe forme.

În Knockout City, jucătorii încep fiecare meci pe picior de egalitate și trebuie să se bazeze pe îndemânare pentru a domina competiția. O echipă unită face, de asemenea, diferența dintre aplicarea pedepsei și încasarea ei. Jocul este ușor de început și de jucat, dar practica este esențială în stăpânirea poziționării și sincronizării pentru dominarea dodgeBRAWL.

Jucătorii din America de Nord și din toată Europa vor avea ocazia să joace jocul pe PC în timpul primei versiuni beta, în acest weekend, 20-21 februarie, pe Origin și Steam.

Articole similare

Game Art, în cadrul Muzeului Temporar de New Media Art

Secțiunea Game Art, deschisă în cadrul Muzeului Temporar de New Media Art, aduce proiecte dezvoltate...

Gheorghe Hagi, primul român cu Featured Squad Battle în FIFA Ultimate Team

Gheorghe Hagi devine primul român prezentat în acest mod de joc din istoria francizei de jocuri vide...

Jocul F1 2021, prezentat oficial (VIDEO)

Electronic Arts și Codemasters au anunțat astăzi F1® 2021, o experiență de nouă generație din lumea ...