Confidenţialitate

Un nou horror la cinema: „Annabelle 3”

CoolNews, Filme
share

Noul film horror „Annabelle 3” intră din 12 iulie pe marile ecrane de la noi din țară, în formatele 2D, 4DX şi Atmos.

Pentru Gary Dauberman, scenaristul filmelor „Annabelle”, „It” și „The Nun: Misterul de Mânăstire”, horror-ul „Annabelle 3” reprezintă filmul său debut în calitate de regizor, unde lucrează alături de echipa consacrată de producători Peter Safran (Aquaman) şi James Wan.

”Mi s-a părut că acesta este pasul firesc şi momentul ideal pentru a face această schimbare în cariera mea şi ceea ce a mai contat foarte mult pentru mine a fost că i-am avut alături pe James şi Peter.”, a declarat Gary Dauberman. Alături de James Wan, Dauberman a dezvoltat scenariul şi în timpul acestui proces au ştiut amândoi că totul trebuia ancorat în spaţiul reprezentat de casa soţilor Warren, totul în atmosfera relaxata a anilor ’70.

Hotărâți să o împiedice pe Annabelle să mai provoace teroare vreodată, demonologiştii Ed și Lorraine Warren se grăbesc să o aducă în camera sigilată de artefacte supranaturale din propria lor casă si să o închidă într-o cutie sfințită.

Însă într-o noapte nefastă, păpușa trezește celelalte spirite malefice din încăpere care încep să o bântuie pe fiica de 10 ani a soților Warren și pe prietenele acesteia.

Actorul Patrick Wilson, care şi de această dată revine în interpretarea lui Ed Warren spune despre partenera lui din film, Vera Farmiga că ea ”adoră să joace acest rol pentru că doar ea poate duce lucrurile la un alt nivel de tensiune, în timp ce arăta şi lucruri noi din dinamica de cuplu. De această dată suntem mai mult surprinşi în ipostaza de părinţi iubitori a fiicei noastre Judy”, a concluzionat Wilson.

Articole similare

STUDIU: Filmele și cărțile, principalele ”ajutoare” pentru moral în timpul pandemiei COVID-19...

Agenția de comunicare Republika prezintă impactul pe care criza pandemică COVID-19 îl are și îl va a...

Scene din filme care te scot din minți (AUDIO)

Ionuț: În filme, dacă un cuplu este în pat și se trezește dimineața, încep să se pupe de mama foculu...

Comisia Europeană cere Netflix să nu mai permită vizualizarea filmelor în 4K și HD în Uniunea Europe...

Oficialii UE se tem că numărul foarte mare de oameni care stau pe internet din izolare şi consumă tr...