AVATAR: THE LAST AIRBENDER, încă două sezoane! Cele patru elemente se reunesc pentru a anunța continuarea fenomenului global

CoolNews, Filme, NEWS
share

În timp ce fanii din întreaga lume sărbătoresc seria AVATAR: THE LAST AIRBENDER cu meme-uri și explorează felul în care pot fi „Avatar”, Netflix a anunțat astăzi că a reînnoit acest hit global și deja fenomen cultural pentru încă două sezoane. Reimaginarea live-action a îndrăgitului serial animat va reveni cu un al doilea și al treilea sezon pentru a încheia această povestea epică. Numărul de episoade și alte detalii vor fi anunțate ulterior.

De la lansare, AVATAR: THE LAST AIRBENDER a captat atenția întregii lumi:

  • De la debutul seriei pe Netflix, pe 22 februarie, AVATAR: THE LAST AIRBENDER a dominat topurile, fiind serialul TV englezesc numărul 1, cu 41,1 milioane de vizionări în doar primele 11 zile
  • Seria a fost pe locul 1 în 76 de țări și în top 10 în alte 92
  • Buzz-ul pentru AVATAR: THE LAST AIRBENDER continuă să se extindă pe rețelele sociale, unde pe TikTok, hashtag-ul #AvatarTheLastAirbender a generat 1 miliard de vizualizări globale în primele șapte zile de lansare ale seriei.

Apă. Pământ. Foc. Aer. Cândva, cele patru națiuni trăiau în armonie, cu avatarul, stăpânul celor patru elemente, păstrător al păcii între ele. Totul s-a schimbat când Națiunea Focului i-a atacat și i-a nimicit pe Nomazii Aerului, primul pas în încercarea războinicilor focului de a cuceri lumea. Cum ciclul curent de încarnare a avatarului nu s-a petrecut încă, nori sumbri pun stăpânire asupra lumii. Dar asemeni unui licăr de lumină ce răzbate prin tenebre, speranța se arată când tânărul Aang (Gordon Cormier), ultimul supraviețuitor al neamului lui, se trezește la viață pentru a-și ocupa locul cuvenit de următorul avatar. Însoțit de noii săi prieteni, frații Sokka (Ian Ousley) și Katara (Kiawentiio), membri ai Tribului Apelor din Sud, Aang pornește într-o misiune fantastică, plină de acțiune, pentru a salva lumea și a pune capăt masacrului încrâncenat al Stăpânului Focului, Lordul Ozai (Daniel Dae Kim). Dar cum prințul moștenitor Zuko (Dallas Liu) este hotărât să îi captureze, sarcina lor nu va fi deloc ușoară. Vor avea nevoie de sprijinul numeroșilor aliați și al personajelor colorate cu care se întâlnesc pe parcurs. Avatar: Ultimul războinic al aerului este o adaptare live-action a îndrăgitului serial de animație Nickelodeon premiat. Albert Kim (Călărețul fără cap, Nikita) este realizatorul, producătorul executiv și scenaristul serialului. Jabbar Raisani (Pierduți în spațiu, Stranger Things) și Michael Goi semnează producția executivă și regia, alături de regizorii Roseanne Liang (care este și ea producător executiv) și Jet Wilkinson. Dan Lin (Marea aventură Lego, Aladdin) și Lindsey Liberatore (Walker) sunt producători executivi din partea Rideback.

Articole similare

Gala Premiilor Gopo 2024: Filmul „Libertate” este marele câștigător

Luni, pe 29 aprilie, la Teatrului Național ,,I. L. Caragiale’’ din București, a avut loc cea de-a 18...

Oscar 2024: 6 filme nominalizate pe care le poți vedea pe Netflix

Pe data de 10 martie, lumea cinematografiei se pregătește pentru una dintre cele mai prestigioase ce...

S-a lansat trailerul pentru serialul AVATAR: THE LAST AIRBENDER. Când se va lansa

Producția este adaptarea live-action a îndrăgitului serial de animație și urmărește aventurile lui A...