Confidenţialitate

Un nou format de boxă portabilă wireless: Beosound Level

CoolNews, Tech
share

Tehnologia se integrează din ce în ce mai fidel în casă! Un nou model de boxă portabilă a fost prezentat azi, iar Beosound Level pare că este un obiect de mobilier, din lemn, mai mult decât un gadget la care să asculți Virgin Radio Romania, podcasturile preferate sau muzica din app preferată.

Bang & Olufsen a lansat astăzi Beosound Level, o boxă portabilă wireless pentru acasă. Cu aspectul său subțire și mânerul încastrat, portabilitatea este esența lui Beosound Level.

Indiferent dacă este poziționat la verticală în bucătărie, așezat pe o masă sau atârnat grațios pe perete, boxa își schimbă în mod inteligent setările pentru a oferi o experiență excepțională de ascultare a muzicii din orice poziție s-ar afla și din orice cameră.

„Beosound Level este boxa supremă pentru persoanele care doresc flexibilitatea și comoditatea unei boxe portabile, dar care nu doresc să renunțe la calitatea sunetului și a conectivității între mai multe camere ce crează cea mai bună experiență de ascultare a muzicii.

Funcționează în mod ușor cu Spotify Connect, AirPlay 2 și Chromecast și, datorită designului modular al Beosound Level, ne-am asigurat și pentru viitor, acesta fiind capabil să poată reda calitatea sunetului pentru care suntem cunoscuți pentru mulți ani de acum înainte.”, spune Christoffer Poulsen, vicepreședintele și directorul departamentului de management de produs al Bang & Olufsen.

La apropierea față de boxă, Beosound Level se va aprinde automat datorită senzorilor de proximitate ce ajustează luminozitatea boxei în funcție de momentul zilei (zi sau noapte). Atunci când interacțiunea cu boxa este încheiată, lumina acesteia se va stinge ușor, permițând designului minimalist să vină în centrul atenției.

Când este timpul pentru a fi încărcat, Beosound Level beneficiază de opțiuni unice de încărcare, incluzând varianta de încărcare Easy Charge Solution reprezentată de o mufă magnetică din aluminiu care se atașează perfect pe partea din spate a boxei. Acest design inovator face încărcarea ușoară, elegantă și la fel de șic precum boxa în sine, astfel încât încărcătorul să poată fi lăsat pe orice suprafață cu mândrie.

Bang & Olufsen au proiectat și un suport de perete opțional ce permite încărcarea difuzorul în timp ce acesta redă muzica și din care boxa poate fi mutată cu ușurință atunci când doriți ca muzica să vă fie alături.

Cu o putere de de 105 wați, Beosound Level oferă o claritate excelentă și un bas dinamic datorită configurației sale puternice cu cinci drivere, dintre care două woofere de 4”, un full range driver de 2”, două tweetere de 0,8” și amplificatoare cu distorsiune redusă ce permit adaptarea sunetului și oferă o capacitate de bas de 79dB și 96dB în intensitate medie.

Beosound Level dispune de funcții acustice avansate pe mai multe canale, inclusiv compensarea activă de ultimă generație a anomaliilor camerei având o capacitate de redare a muzicii la volum normal de aproximativ 16 ore.

Acest lucru este posibil prin analiza inteligentă a comportamentului și reglarea continuă a consumului de energie boxei.
Arhitectura audio a Beosound Level a fost creată pentru a regla automat setările acustice de la 180 la 360 de grade în funcție de de poziționare, fiind astfel optimizată experiența auditivă.

Articole similare

Billie Eilish și-a lansat propria boxă portabilă! E la fel ca oricare alta dar...

Muzica aia buuuună merită să fie ascultată cât mai tare! Să te audă și familia, și vecinii, toată lu...

Laptopurile APPLE ar putea încărca wireless iPhone-urile

Laptopurile Apple ar putea încărca wireless iPhone-urile. Este o idee la care inginerii Apple se ...

Un clujean dă spre închiriere o boxă de depozitare, pe perioada Untold, pentru 100 de euro

Un clujean oferă spre închiriere, la un preţ de 100 de euro, o boxă de depozitare de 10 metri pătraţ...