Confidenţialitate

Un nou eveniment din seria „Power Brunch” va avea loc pe 29 noiembrie

CoolNews
share

Power Brunch” este un concept de petreceri pop-up, o experiență unica atât culinara, cât și vizuala pentru Romania prin poveștile pe care le crează.

Co-fondatoarele acestui proiect sunt Mirela Munteanu, marketing specialist, event organizer și Bianca Linta, supranumita șiFuturistic Jeanne d’Arc”, cântăreață, dj și producătoare. Acestea au gândit împreună aceasta călătorie gourmand și muzicala.

Evenimentele „Power Brunchsunt un statement asupra gândirii outside the box și încurajării evenimentelor de tip socializing & networking. Acestea reprezintă o  experiență senzorială și aduc acel je ne se quoi’ petrecerilor din România. Mixul între meniul variat de brunch, locațiile exclusiviste, muzică fresh cu armonii de vioara (R&B tunes, house, deep house) și petrecerile pe zi ce se conturează și iau amploare seara crează un boost perfect de energie.

Drunch Stories este despre poveștile pe care le spunem la un pahar de vin, alaturi de un meniu deosebit, în compania prietenilor, o experiență familiara, dar deosebita.

Tematica de la care s-a iscălit întreagă poveste a brunchului este socializarea newyorkeza, care se bazează pe relații, oameni, care nu vor fuga de nebunie, ci vor o reproducă  într-un cadru ideal, special creat pentru asta.

Articole similare

A 4-a ediție de "Power Brunch" a fost un succes

Cel de-al 4 lea happening din cadrul conceptului “Power Brunch” a avut loc in Tapo si a proiectat  i...

Un nou eveniment din seria "Power Brunch" va avea loc pe 29 noiembrie

"Power Brunch" este un concept de petreceri pop-up, o experiență unica atât culinara, cât și vizuala...

Today is the Day: 29 NOIEMBRIE

Ziua Felicitărilor Electronice Este cea de-a 333-a zi din an 1993: S-a lansat pr...
X