Confidenţialitate

A 4-a ediție de „Power Brunch” a fost un succes

CoolNews
share

Cel de-al 4 lea happening din cadrul conceptului “Power Brunch” a avut loc in Tapo si a proiectat  invitatii direct in inima New Yorkului cu un set de decoratiuni deosebite all gold, create special pentru tematica “Drunch Stories” de Story 23 si un registru de dj deosebiti, Bianca Linta, Alexander Sambo si Mark Azzeko. Mixurile de deep house cu vioara, edm si rap au sustinut atmosfera aparte.

Evenimentul a fost prezentat de Tobi Ibitoye, o prezenta deosebita in show-bizul romanesc prin vocea si atitudinea aparte.

Conceptul newyorkez de la care au plecat organizatoarele Mirela Munteanu (marketing specialist si event experience designer) si Bianca  Linta (dj si artist) este  un mix al glamourului din anii ‘80 si ‘90 cu un touch modern, de aici si conceptul de dj cu vioara, live set, 3 dj back to back, locatia exclusivista si felurile de brunch variate.

“Comunitatea pe care am creat-o este unita de muzica, dragostea pentru mancare si high entertainment. Desi oamenii uita uneori asta, muzica a fost creata pentru a uni oamenii”

Printre invitatii de la eveniment s-au numarat si gasca de artisti DeMoga Music alaturi de Cymom, artist si producator de origine daneza (producatorul pieselor The Chainsmokers-Takeaway, Sorana-Lost Control), Famous Production, Randi, Edward Sanda si Moretti.

FOTO: Nelu Platon Photography

Articole similare

Visul newyorkez in Bucuresti - Power Brunch cu Tobi Ibitoye, Bianca Linta, Rina si Juju

Pe 7 martie orasul New York s-a mutat la Nuba Summer Vibes. Sambata la pe scena “Power Brunch” au u...

Seria de party-uri Power Brunch se întoarce pe 7 martie cu o nouă ediție

Interzis, dar o delectare pentru simțuri, complex și incitant. Vrei să fii acolo și să te bucuri de ...

Un nou eveniment din seria "Power Brunch" va avea loc pe 29 noiembrie

"Power Brunch" este un concept de petreceri pop-up, o experiență unica atât culinara, cât și vizuala...