Confidenţialitate

Un jucător al Manchester United a fost eliberat pe cauțiune după ce a fost arestat pentru suspiciunea de viol și agresiune

Celebrități, CoolNews
share

Poliția din Greater Manchester a confirmat că fotbalistul Mason Greenwood a fost eliberat pe cauțiune după ce a fost arestat sub suspiciunea de viol, agresiune sexuală și amenințări cu moartea.

Mason Greenwood a fost eliberat pe cauțiune după ce a fost arestat sub suspiciunea de viol și agresiune. Atacantul lui Manchester United va face obiectul unor investigații suplimentare.

Poliția din Greater Manchester a declarat: „Un tânăr de 20 de ani, arestat (duminică, 30 ianuarie 2022) sub suspiciunea de viol și agresiune asupra unei femei, a fost eliberat pe cauțiune în așteptarea unei investigații suplimentare”.

Tânărul de 20 de ani a fost arestat duminică după-amiază după ce o femeie a făcut acuzații grave, iar GMP a confirmat că victimei i se oferă asistență de specialitate.

Manchester United a lansat duminică un comunicat de presă prin care condamnă orice acte de violență și confirmă că Greenwood nu va mai juca pentru club până la o nouă notificare.

Într-o altă declarație se menționa: „Manchester United își reiterează condamnarea fermă a violenței de orice fel. După cum s-a comunicat anterior, Mason Greenwood nu se va antrena cu clubul și nu va mai juca până la noi ordine”.

O serie de sponsori și parteneri ai clubului s-au distanțat de Greenwood de la arestare.

Nike a declarat: „Ne-am suspendat relația cu Mason Greenwood. Suntem profund îngrijorați de acuzațiile tulburătoare și vom continua să monitorizăm îndeaproape situația.

 

 

Sursa foto: Peter Powell/EPA-EFE/REX/Shutterstock

Articole similare

Cristiano Ronaldo, ofertat de o echipă din România! Ce salariu ar urma să primească sportivul

După ce s-a despărțit de Manchester United, Cristiano Ronaldo a primit mai multe oferte din toată lu...

Real Madrid rămâne și în acest an cea mai valoroasă marcă de fotbal din lume

Marca Real Madrid, cu o valoare de 1,419 miliarde euro, domină în continuare clasamentul stabilit de...