Cristiano Ronaldo, ofertat de o echipă din România! Ce salariu ar urma să primească sportivul

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

După ce s-a despărțit de Manchester United, Cristiano Ronaldo a primit mai multe oferte din toată lumea, dar prima ofertă oficială din România.

Echipa de fotbal, Steagul Roșu Brașov, a scris pe Twitter că board-ul clubului a ajuns la un acord pentru a-l oferta pe Cristiano Ronaldo.

Echipa care evoluează în Liga a 3-a din România, Grupa 5, a specificat și suma pe care atacantul portughez ar urma să o încaseze lunar, de la gruparea brașoveană.

„Conducerea noastră a ajuns la un acord pentru a-i oferi lui Cristiano un contract până la finalul acestui sezon. Contractul de 516,35 euro (2550 lei) arată cât de serioși suntem în a construi o echipă care poate accede în play-off-ul Ligii 3 și ataca promovarea”, se arată în mesaj.

Clubul brașovean, se pare că doar a copiat ideea celor de la Ashton United, care i-au propus lui Erling Halland, atacantul formației Manchester City, să semneze un contract cu gruparea engleză pe durata Cupei Mondiale, cât timp campionatul din Premier League este întrerupt.

Astfel, clubul englez și-a crescut numărul de urmăritori pe rețelele de socializare, iar numele echipei a fost timp de câteva zile pe buzele tuturor fanilor fotbalului internațional.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Patul pe care a dormit Cristiano Ronaldo în Ljubljana va fi scos la licitație

Un hotel din Ljubljana a decis să pună la licitație patul pe care a dormit starul fotbalului, Cristi...

Ianis Hagi, lăudat de presa spaniolă după 3-2 în meciul Columbia-România

După meciul dintre Columbia și România, presa spaniolă este laudativă în privința prestației lui Ian...

România-Columbia, astăzi, la Madrid. Aproximativ 12.000 de suporteri români sunt așteptați la meci...

La doar patru zile distanță de meciul de test cu echipa Irlandei de Nord pe Arena Națională, echipa ...