Cristiano Ronaldo, ofertat de o echipă din România! Ce salariu ar urma să primească sportivul

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

După ce s-a despărțit de Manchester United, Cristiano Ronaldo a primit mai multe oferte din toată lumea, dar prima ofertă oficială din România.

Echipa de fotbal, Steagul Roșu Brașov, a scris pe Twitter că board-ul clubului a ajuns la un acord pentru a-l oferta pe Cristiano Ronaldo.

Echipa care evoluează în Liga a 3-a din România, Grupa 5, a specificat și suma pe care atacantul portughez ar urma să o încaseze lunar, de la gruparea brașoveană.

„Conducerea noastră a ajuns la un acord pentru a-i oferi lui Cristiano un contract până la finalul acestui sezon. Contractul de 516,35 euro (2550 lei) arată cât de serioși suntem în a construi o echipă care poate accede în play-off-ul Ligii 3 și ataca promovarea”, se arată în mesaj.

Clubul brașovean, se pare că doar a copiat ideea celor de la Ashton United, care i-au propus lui Erling Halland, atacantul formației Manchester City, să semneze un contract cu gruparea engleză pe durata Cupei Mondiale, cât timp campionatul din Premier League este întrerupt.

Astfel, clubul englez și-a crescut numărul de urmăritori pe rețelele de socializare, iar numele echipei a fost timp de câteva zile pe buzele tuturor fanilor fotbalului internațional.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Mesut Ozil, fostul jucător de la Real Madrid și Arsenal, se retrage din fotbal

Retragere importantă în fotbal: fostul jucător de la Real Madrid și Arsenal – Mesut Ozil – a anunțat...

Cum ajungi cel mai rapid și ușor în Poiana Brașov pentru prima ediție a festivalului MASSIF

În două săptămâni începe festivalul Massif, un concept nou de divertisment, menit să transforme Poia...

[BREAKFAST] Pentru prima dată în istoria fotbalului, un arbitru a arătat cartonașul alb. Ce înseamnă...

Pentru prima dată în istoria fotbalului, un arbitru a arătat cartonașul alb. S-a întâmplat în Portug...