Un bărbat a dat în judecată primăria care nu vrea să-l facă mai tânăr în acte

CoolNews, Energia aia bună
share

Un bărbat de 69 de ani din Olanda susține că, în mod legal, ar trebui să-și poată schimba vârsta așa cum persoanele transgender își pot schimba sexul.

Emile Ratelband își dorește să inverseze ceasul vieții ca să ajungă înapoi pe la 49 de ani. În felul ăsta ar putea să se întoarcă la muncă și, cel mai important, să atragă mai multe fete pe Tinder!

Bărbatul, care este un antreprenor, spune că medicii l-au informat că are un corp de 45 de ani, în ciuda faptului că a fost născut în anii ’40.

Evaluarea doctorului l-a inspirat pe Emile să înceapă o luptă cu autoritățile pentru a-și schimba ziua de naștere din 11 martie 1949 în 11 martie 1969.

Autoritatea locală a refuzat să-i modifice vârsta în documentele oficiale, iar omul a dat instituția în judecată cu argumentul că transgenderilor li se permite să schimbe sexul.

„Vârsta mea biologică este de 45 de ani. Pentru că sunt la 69, am niște limite. De exemplu, dacă aș mai avea 49 de ani, atunci aș putea să cumpăr o casă nouă, să conduc o mașină diferită și aș putea munci mai mult”, spune Emile Ratelband.

Cel mai tare îl doare că nu are succes pe Tinder.

„Când sunt pe Tinder și spun că am 69 de ani, nu primesc nici un răspuns. Dacă aș avea 49 de ani, cu fața pe care o am, voi fi într-o poziție de lux”, a adăugat bărbatul.

Emile Ratelband este foarte supărat că nu-și poate schimba vârsta în certificatul de naștere, în timp ce transgenderii își pot schimba sexul în acte.

Cazul bărbatului este pe rolul instanței din orașul Arnhem, iar judecătorul spune că schimbarea vârstei în certificat ar însemna ștergerea unei părți din viața lor.

Curtea urmează să emită o hotărâre scrisă în termen de patru săptămâni.

Articole similare

[BREAKFAST] Cercetătorii au decis! Care este vârsta la care oamenii încep să îmbătrânească

Un sondaj recent realizat în SUA a scos la iveală faptul că oamenii simt cu adevărat că încep să îmb...

Fiica transgender a lui Elon Musk rupe definitiv legăturile cu tatăl său

Xavier Alexander Musk, fiica transgender a lui Elon Musk vrea să rupă definitiv legăturile cu tatăl ...

Cine este prima femeie transgender care va concura pentru Miss SUA

Prima femeie transgender care va concura pentru Miss SUA și-a anunțat oficial participarea, după ce ...