Confidenţialitate

Un băieţel de 4 ani din Olanda a plecat la „o plimbare” cu mașina mamei. Poliția: „L-am găsit pe viitorul Max Verstappen”

CoolNews, NEWS
share

Un băiețel de doar patru ani din Utrecht, Olanda, i-a furat mamei sale cheile de la mașină și a mers la o plimbare pe străzile orașului. În aventura sa în pijamale și în picioarele goale, copilul a reușit să scape nevătămat, însă a tamponat două mașini parcate, scrie BBC, citat de digi24.ro.

Potrivit poliției, copilul s-a trezit sâmbătă când tatăl său a plecat la muncă şi i-a luat mamei sale cheile de la maşină „pentru a se plimba cu maşina”. După ce a lovit două autoturisme parcate, băiețelul s-a dat jos din mașină și a luat-o la pas pe străzile orașului.

Trecătorii au fost cei care au sunat la poliție după ce l-au văzut mergând singur pe stradă în frig, doar în pijamale și fără încălțăminte.

După ce poliţiştii au fost chemaţi să-l ia, a venit un raport al unui vehicul abandonat în apropiere, care părea să fi lovit două maşini parcate. „Maşina era înregistrată pe numele mamei băiatului, iar ofiţerii au sunat-o. Când i-au înmânat telefonul tânărului, poliţiştii au spus că a mimat conducerea şi a făcut gesturi de întoarcere a volanului”.

Ne-am dat seama apoi că copilul ar fi fost şoferul”, au scris polițiștii pe Instagram.

Copilului de patru ani i s-a dat nişte ciocolată caldă la secţia de poliţie şi un ursuleţ de pluş, înainte de a se reîntâlni cu mama sa.Împreună, au mers la locul accidentului, unde a fost întrebat dacă poate arăta cum funcţionează maşina.

Copilul – descris de mama lui ca fiind „descurcăreţ” – a deschis maşina cu cheia, a pus-o în contact şi şi-a pus piciorele pe pedalele de ambreiaj şi de acceleraţie, a spus poliţia.

Ofiţerii i-au îndemnat pe părinţi să-şi ascundă cheile maşinii în viitor,

Noul Max Verstappen găsit în (suburbia Utrecht din) Overvecht”, a scris poliţia în postare. „Din fericire, aventura acestui mini şofer s-a încheiat fără probleme”.

Articole similare

Îi recunoști? Vezi aici cum arătau artiștii tăi preferați când erau mici

La mulți ani!! Tuturor copiilor și tuturor celor care încă se simt copii. Astăzi, de 1 iunie, i-am r...

Ed Sheeran a devenit tată pentru a doua oară. Totul a fost ținut secret până azi

Ed Sheeran a devenit tată pentru a doua oară. Soția lui, Cherry Seaborn a născut o fetiță, a doua cu...

Halsey a devenit mamă

Halsey a anunțat că a devenit mamă, împărtășind cu fanii săi de pe Instagram o fotografie de la spit...