Un băieţel de 4 ani din Olanda a plecat la „o plimbare” cu mașina mamei. Poliția: „L-am găsit pe viitorul Max Verstappen”

CoolNews, NEWS
share

Un băiețel de doar patru ani din Utrecht, Olanda, i-a furat mamei sale cheile de la mașină și a mers la o plimbare pe străzile orașului. În aventura sa în pijamale și în picioarele goale, copilul a reușit să scape nevătămat, însă a tamponat două mașini parcate, scrie BBC, citat de digi24.ro.

Potrivit poliției, copilul s-a trezit sâmbătă când tatăl său a plecat la muncă şi i-a luat mamei sale cheile de la maşină „pentru a se plimba cu maşina”. După ce a lovit două autoturisme parcate, băiețelul s-a dat jos din mașină și a luat-o la pas pe străzile orașului.

Trecătorii au fost cei care au sunat la poliție după ce l-au văzut mergând singur pe stradă în frig, doar în pijamale și fără încălțăminte.

După ce poliţiştii au fost chemaţi să-l ia, a venit un raport al unui vehicul abandonat în apropiere, care părea să fi lovit două maşini parcate. „Maşina era înregistrată pe numele mamei băiatului, iar ofiţerii au sunat-o. Când i-au înmânat telefonul tânărului, poliţiştii au spus că a mimat conducerea şi a făcut gesturi de întoarcere a volanului”.

Ne-am dat seama apoi că copilul ar fi fost şoferul”, au scris polițiștii pe Instagram.

Copilului de patru ani i s-a dat nişte ciocolată caldă la secţia de poliţie şi un ursuleţ de pluş, înainte de a se reîntâlni cu mama sa.Împreună, au mers la locul accidentului, unde a fost întrebat dacă poate arăta cum funcţionează maşina.

Copilul – descris de mama lui ca fiind „descurcăreţ” – a deschis maşina cu cheia, a pus-o în contact şi şi-a pus piciorele pe pedalele de ambreiaj şi de acceleraţie, a spus poliţia.

Ofiţerii i-au îndemnat pe părinţi să-şi ascundă cheile maşinii în viitor,

Noul Max Verstappen găsit în (suburbia Utrecht din) Overvecht”, a scris poliţia în postare. „Din fericire, aventura acestui mini şofer s-a încheiat fără probleme”.

Articole similare

Jessie J este însărcinată: „Sunt foarte fericită și terifiată”. Artista a pierdut o sarcină acum doi...

Jessie J este însărcinată și a făcut anunțul pe Instagram, unde a și postat primele imagini cu burti...

[BREAKFAST] O femeie însărcinată a refuzat să îi spună partenerului ce sex va avea copilul lor. În l...

O femeie insarcinata a refuzat sa ii spuna soțului dacă va naște un băiețel sau o fetiță. Viitoar...

Un copil de 12 ani din Dolj a fost fugărit în trafic de polițiști. Băiatul a furat mașina familiei ș...

Un copil în vârstă de 12 ani, din județul Dolj, a fost urmărit de polițiști marți dimineață, după ce...