Confidenţialitate

Un autocar plin cu români s-a răsturnat în Slovenia. Trei pasageri au murit și 4 au fost transportați de urgență la spital

CoolNews, NEWS
share

Un accident rutier s-a produs la data de 3 februarie 2023 în Slovenia. Un autocar înmatriculat în România a fost implicat. Acesta transporta 32 de români spre Italia. 3 români au murit, iar alți 4 au fost transportați la spital de urgență, scrie europafm.ro.

Ministerul Afacerilor Externe precizează că Ambasada României la Ljubljana, Republica Slovenia, a fost notificată de către autoritățile locale cu privire la producerea unui accident rutier la data 3 februarie 2023, pe autostrada A1, între localitățile Garčiani-Murska Sobota, în care a fost implicat un autocar înmatriculat în România, care transporta 32 de cetățeni români spre Italia.

Potrivit datelor preliminare disponibile, în urma accidentului, trei cetățeni români au decedat, iar alți patru au fost transportați de urgență la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri de specialitate.

MAE informează că, anterior notificării, la nivelul misiunii diplomatice nu au fost recepționate solicitări de asistență în legătura cu acest accident. Ancheta autorităților slovene cu privire la acest accident este în desfășurare.

ȘTIREA INTEGRALĂ PE EUROPAFM.RO

 

sursa foto: https://sobotainfo.com/

Articole similare

Lino Golden, accident cu mașina proaspăt colantată. A fost transportat la spital

Lino Golden, unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului, a fost trasnportat la Spitalul Uni...

Nou incident în Pasajul Unirii. Un camion a rămas blocat deși a trecut fără probleme de limitatoarel...

Un camion a rămas blocat, joi, în Pasajul unirii din Capitală. Acesta a putut trece de bariera de în...

Accident la intrarea în Pasajul Unirii. Raed Arafat: 22 de persoane transportate la spital și un dec...

Accident rutier grav în care un autocar cu persoane de cetățenie greacă intrat în pasarelă. Se lucre...