Un autocar plin cu români s-a răsturnat în Slovenia. Trei pasageri au murit și 4 au fost transportați de urgență la spital

CoolNews, NEWS
share

Un accident rutier s-a produs la data de 3 februarie 2023 în Slovenia. Un autocar înmatriculat în România a fost implicat. Acesta transporta 32 de români spre Italia. 3 români au murit, iar alți 4 au fost transportați la spital de urgență, scrie europafm.ro.

Ministerul Afacerilor Externe precizează că Ambasada României la Ljubljana, Republica Slovenia, a fost notificată de către autoritățile locale cu privire la producerea unui accident rutier la data 3 februarie 2023, pe autostrada A1, între localitățile Garčiani-Murska Sobota, în care a fost implicat un autocar înmatriculat în România, care transporta 32 de cetățeni români spre Italia.

Potrivit datelor preliminare disponibile, în urma accidentului, trei cetățeni români au decedat, iar alți patru au fost transportați de urgență la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri de specialitate.

MAE informează că, anterior notificării, la nivelul misiunii diplomatice nu au fost recepționate solicitări de asistență în legătura cu acest accident. Ancheta autorităților slovene cu privire la acest accident este în desfășurare.

ȘTIREA INTEGRALĂ PE EUROPAFM.RO

 

sursa foto: https://sobotainfo.com/

Articole similare

CRBL, implicat într-un accident de motocicletă. Artistul a fost transportat de urgență la spital....

Eduard Mihail Andreianu, cunoscut sub numele de scenă CRBL, a fost implicat duminică într-un acciden...

[BREAKFAST] Ministerul Turismului din Italia, ironizat după ce a promovat zonele turistice cu un vid...

Ministerul Turismului din Italia a lansat o campanie promoţională de atragere a turiştilor străini, ...

Ana Morodan, reținută 24 de ore după ce a provocat un accident de circulație și a refuzat recoltarea...

Ana Morodan a fost reţinută pentru 24 de ore, după ce marţi a provocat un accident de circulaţie, a ...