Uite o piesă nouă de la Robert Toma: „Până Vom Îmbătrâni”

Muzică
share

După un lung șir de piese în colaborare cu alți artiști, Robert Toma lansează singur „Până Vom Îmbătrâni“, o piesă sensibilă, inspirată chiar din viața sa.

Până Vom Îmbătrâni este o poveste începută cu aproape 4 ani în urmă. Îmi provoacă fiori şi acum, mai ales ca sunt într-un moment al vieții mele similar cu cel din clip. Trebuie să spun că este una dintre cele mai emoționante piese pe care le-am scris până acum și reușeste să mă miște de fiecare dată când o ascult”, spune artistul.

Deși avea ideea acestei melodii de multă vreme în minte, abia acum a reușit să o valorifice, alături de omul cel mai potrivit să o pună în practică, regizorul Roman Burlaca.

„De când am început să lucrez la piesă, mi-au rulat tot felul de imagini în cap, însă doar alături de Roman Burlaca, un om extrem de talentat, am reuşit să le imortalizez și să le dau viață în același timp”, mai spune Robert Toma.

Până Vom Îmbătrâni” este prima piesă lansată de Robert Toma împreună cu Global Records și reprezintă pentru el o dorință împlinită.

Articole similare

Cum sună cea mai nouă piesă B.U.G. Mafia - VIDEO

Cea mai nouă piesă B.U.G Mafia ne arată că băieții s-au întors la treabă pe bune. Este cea de-a patr...

Un dj faimos va scrie o piesă dedicată Pământului

Un dj super cunoscut își va duce pianul cu el într-o peșteră din Los Angeles pentru a compune acolo ...

floWmo lansează piesa "Eyes Don't Lie"

După single-ul de debut "My Beat", care a stârnit reacții și a primit un feedback pozitiv din partea...
X