Confidenţialitate

UglyDolls, la cinema – VIDEO

CoolNews, Filme
share

Îți plac animațiile? Din 10 mai apare una nouă în cinematografele românești – „UglyDolls” sau “UglyDolls: Păpuși în Bucluc”, după cum a fost tradus și adaptat titlul pentru România.

În adorabilul, dar foarte diferitul orășel Uglyville, ciudățenia este celebrată, particularitățile sunt apreciate, iar frumusețea este sărbătorită dincolo de aparențe. Aici, curajoasa Moxy și prietenii ei trăiesc cu bucurie zi de zi, într-un loc unde posibilitățile sunt nelimitate.

Neobişnuiţii locuitori din Uglyville își mai aruncă uneori privirile către cer, de unde mai apare câte o păpușă unicat, gata să se alăture comunității.

Moxy își iubește viața alături de prieteni, însă curiozitatea o face mereu să se întrebe ce se află dincolo de granițe. Așa ajung să descopere Perfection, un oraș în care mai multe păpuși convenționale sunt antrenate conform celor mai înalte protocoale și odată cu absolvirea cursurilor sunt trimise mai departe în Lumea Reală, pentru a primi iubirea copiilor.

În Perfection, Moxy și prietenii ei ajung să fie subiectul planurilor răutăcioase puse la cale de Lou, păpușa perfecta, responsabilă de antrenarea recruților. Aici, papuşile vor afla ce înseamnă să fie diferite și cât de grea e lupta pentru a fi iubite, totul pentru a descoperi într-un final că nu trebuie să fii nemaipomenit pentru că a fi tu însuți e cel mai important.

Animația “UglyDolls: Păpuși în Bucluc” promovează frumusețea interioară și prietenia adevărată din 10 mai, la cinema.

Articole similare

#DeVăzut: Animația Soul de la Disney e, fără îndoială, de trecut pe listă la început de an - VIDEO...

A început anul și tu tot nu ai la ce să te uiți? Îți ia mai mult să alegi filmul/serialul pe care să...

Olaf din "Frozen" va avea filmul lui

Olaf are propriul film - origin story și va apărea pe Disney+ pe 23 octombrie. Once Upon a Snowma...

Printul HarryMeghan Markle si vor avea documentar pe Netflix

E oficial faptul că Meghan și Harry au semnat un contract cu Netflix pentru mai multe proiecte viito...