Confidenţialitate

UEFA le cere fotbaliștilor să nu mai îndepărteze sticlele cu băuturi

NEWS
share

UEFA reacționează după gesturile făcute de portughezul Cristiano Ronaldo şi francezul Paul Pogba. Sticlele sponsorilor rămân pe mese în fața sportivilor!

Paul Pogba, după partida dintre Franța și Germania a înlăturat o sticlă de bere, pe motivul că e musulman și nu bea alcool. Gestul lui a venit după ce Cristiano Ronaldo a dat într-o parte două sticle de băutură răcoritoare la conferința de presă de dinaintea meciului dintre Portugalia și Ungaria.

UEFA anunță că nu a luat nicio măsură disciplinară până acum, dar transmite că aceste parteneriate “sunt destinate organizării turneului şi pentru a asigura dezvoltarea fotbalului în toată Europa, în special pentru tineri şi femei”.

Jucătorii primesc în mod indirect bani din veniturile din contractele comerciale ale EURO 2020, prin intermediul federaţiilor lor naţionale şi prin intermediul cluburilor de la care provin.

Cele 24 de federaţii naţionale care participă la turneul final vor împărţi 371 de milioane de euro premii în bani, iar campioana va primi până la 34 de milioane de euro.

Articole similare

Finala EURO 2020: Italia - Anglia

UPDATE: Italia este noua campioană europeană, după ce a învins echipa Angliei cu scorul de 3-2 la lo...

EURO 2020: Italia, prima finalistă

Italia s-a calificat în finala Campionatului European de Fotbal, marţi seara, după ce a învins selec...

EURO 2020: Italia - Spania, în semifinale

Naţionala de fotbal a Italiei s-a calificat în semifinalele EURO 2020 după ce a eliminat Belgia, vin...