Confidenţialitate

Tu știi care este prețul apei? (P)

CoolNews, Viral
share

Bogdan, Shurubel și Ionut au făcut o listă cu lucruri scumpe și …exagerat de scumpe, ajungând până la situația în care o sticlă de apă într-un ambalaj cu cristale Swarovski se comercializează în SUA la prețul de…90 de dolari !

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Revenind cu picioarele pe pământ, la noi în România putem consuma apă de la robinet, simplu și foarte accesibil, folosind o tehnologie germană de filtrare ce se regăsește în cănile filtrante Marella de la BRITA, disponibile în magazinele KitchenShop și pe https://www.kitchenshop.ro/cana-filtranta-marella-cool-24-l-maxtra-albastru-brita

Aceste căni filtrante inovatoare sunt o metoda practică, comodă și ecologică să vă mentineți hidratați în permanență , fără a mai căra constant sticlele de apă îmbuteliată. Spre deosebire de sticlele de plastic – deloc prietenoase cu mediul înconjurător, fiind greu degradabile- cănile BRITA se utilizează pe termen lung, fiind necesară doar simpla înlocuire a cartușelor filtrante.

Cu ajutorul lor, va puteti bucura de gustul autentic al apei care, odată filtrată, va fi mult mai limpede, iar impuritățile vor fi reduse. Cănile sunt prevăzute cu cartuș filtrant BRITA MAXTRA+.

Iar dacă vreți să faceți un super deal, până pe 30 iunie le găsiți reduse cu 38%, la prețul de doar 59 de lei. Mai mult decât atât, dacă mergeți  în magazine sau cumpărați de pe site aceasta cană și spuneți/completați parola BRITA (în sectiunea « alte mențiuni sau observații » ), veți primi cadou încă un filtru Maxtra+, perfect compatibil cu toate cănile filtrante BRITA Fill & Enjoy.

Aflați mai multe detalii aici : https://www.kitchenshop.ro/radio

Articole similare

Fun facts despre apă (P)

Știați că meduzele sunt 99% apă? Dar că apa de mare îngheață la -2 grade Celsius? Câteva fun facts d...