Confidenţialitate

Fun facts despre apă (P)

CoolNews
share

Știați că meduzele sunt 99% apă? Dar că apa de mare îngheață la -2 grade Celsius? Câteva fun facts despre apă, prezentate de Bogdan, Shurubel și Ionuț:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Și încă un fun fact: știați că puteți să beți liniștiți apa de la robinet, chiar aici, în România, fără să pățiți nimic? Ba mai mult, să aibă un gust super bun și proaspăt, fără impurități, să vă fie drag să o beți ? DA, se poate, cu carafele filtrante Marella Cool de la BRITA. Le găsiți în magazinele KitchenShop, iar mai multe detalii aflați pe https://www.kitchenshop.ro/radio

Aceste căni şi sticle filtrante inovatoare sunt o metoda practică, comodă și ecologică să vă mentineți hidratați în permanență, fără a mai căra constant sticlele de plastic cu apă îmbuteliată. Spre deosebire de sticlele de plastic – deloc prietenoase cu mediul înconjurător, fiind greu degradabile – produsele BRITA se utilizează pe termen lung, fiind necesară doar simpla înlocuire a cartușelor filtrante, care sunt 100% reciclabile.

Cu ajutorul lor, vă puteţi bucura de gustul autentic al apei care, odată filtrată, va fi mult mai limpede şi cu un gust bun, proaspăt. Carafele sunt prevăzute cu cartuș filtrant BRITA MAXTRA+.

Iar dacă vreți să faceți un super deal, până pe 30 iunie le găsiți reduse cu 38%, la prețul de doar 59 de lei. Mai mult decât atât, dacă mergeți  în magazine sau cumpărați de pe site aceasta cană și spuneți/completați parola BRITA (în sectiunea « alte mențiuni sau observații » ), veți primi cadou încă un filtru Maxtra+, perfect compatibil cu toate cănile filtrante BRITA Fill & Enjoy.

Articole similare

Tu știi care este prețul apei? (P)

Bogdan, Shurubel și Ionut au făcut o listă cu lucruri scumpe și …exagerat de scumpe, ajungând până l...