Trupa BTS are propriul set de Lego. Câte piese conține și de când apare în magazine

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Grupul LEGO animă atmosfera cu cel mai nou set – un tribut adus legendelor pop globale – BTS. Setul LEGO Ideas BTS Dynamite, proiectat de un fan LEGO, îi prezintă pe cei șapte membri pe platoul unde au filmat single-ul de succes la nivel global, „Dynamite”.

La momentul lansării, în august 2020, single-ul a atins peste 100 de milioane de vizualizări în mai puțin de o zi și un miliard de vizualizări în doar opt luni. De altfel, acesta a fost primul lor single care a atins prima poziție în topul din Statele Unite.

Fanii pot construi acest set LEGO de 749 de piese și pot descoperi detalii recreate autentic care reflectă scene din videoclipul iconic, în timp ce ascultă hit-urile BTS. Aceștia pot îmbina sesiunile de karaoke de acasă cu cele de joacă creativă LEGO, fiind atrași într-o lume disco cu gogoși și mișcări dinamice de dans.

Noul set reflectă latura creativă a trupei și include elemente animate, precum un magazin de gogoși, un camion de înghețată și un magazin de muzică. Fiecare clădire este complet detașabilă, permițând experiențe individuale de joc cât și diverse opțiuni de a expune setul.

Setul nu ar fi însă complet fără cea mai cunoscută trupă de băieți din Coreea de Sud, acum disponibilă pentru prima dată și sub formă de minifigurine LEGO. Toate cele șapte minifigurine ale membrilor trupei – RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V și Jung Kook – sunt gata să cânte și să danseze în sincron pe scenele LEGO.

Acest set LEGO Ideas a fost ideea a doi prieteni care împărtășesc pasiunea pentru LEGO, Josh, 20 de ani, din Indiana, și Jacob, 21 de ani, din New York. Combinând dragostea pentru BTS și pasiunea pentru construcțiile LEGO, au lucrat împreună pentru a da viață setului.

Josh s-a ocupat de construcție și de design, iar din perspectiva unui mare fan BTS, i-am spus ce trebuie să conțină, ce detalii erau cele mai importante.  A fost un proces foarte distractiv.”, a menționat Jacob.

Josh a continuat: „Jacob știa multe despre BTS și a fost capabil să mă îndrume în construcția setului, în mod corespunzător. Am urmărit videoclipul de nenumărate ori și am încercat să surprind esența acestuia cu ajutorul cărămizilor LEGO. A fost uimitor când proiectul a devenit viral online peste noapte.

Când am văzut designul colorat creat de Josh și Jacob am știut că va fi un succes,  dovada fiind cele 10.000 de vizualizări obținute extrem de rapid în cadrul votului LEGO Ideas. Fanii BTS au susținut designul și de aceea a fost esențial să păstrăm ideea originală intactă.  Setul evidențiază creativitatea, pasiunea și, cel mai important, distracția! Abia așteptăm să vedem fanii construindu-l și expunându-l.„, a declarat Federico Begher, Head of LEGO Product Group.

Setul LEGO Ideas BTS Dynamite poate fi achiziționat de la începutul lunii martie 2023 la prețul de 549,99 lei pe www.LEGO.com/BTS și în magazinele LEGO.

Articole similare

Trupa sud-coreeană BTS riscă să fie înrolată obligatoriu în armată

Armata din Coreea de Sud este pe cale să obțină șapte noi recruți talentați: membrii supergrupului K...

LEGO prezintă mașina visurilor: noul LEGO® Technic™ Ferrari Daytona SP3

LEGO îi plasează pe pasionații de supercaruri în fața volanului celui mai recent model Ferrari, prin...

BTS & Ed Sheeran, cele mai multe premii la MTV EMA 2021. Vezi aici lista completă a câștigătorilor...

BTS și Ed Sheeran au făcut istorie la MTV EMA 2021, una dintre cele mai importante gale de premiere ...