Trapperul MobTrap ar fi fost bătut în fața unei secții de poliție din Cluj-Napoca

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Trapperul MobTrap acuză polițiștii că l-au lovit cu pumnul în fața unei Secții de Poliție din Cluj-Napoca. Pe numele lui fusese emis un ordin de restricție, pentru că ar fi hărțuit o fată, scrie stirileprotv.ro

MobTrap, pe numele lui real Michael Emeka Rosenfeld, a fost chemat în 22 iunie la Secția 4 Colina, din Mănăștur, pentru a fi audiat, iar pe scările secției ar fi fost lovit violent în față cu pumnul.

Polițiștii l-au anunțat că pe numele lui a fost emis un ordin de restricție pentru că individul a amenințat și hărțuit în mod repetat o fată în vârstă de 20 de ani. Vestea l-ar fi enervat la culme pe tânăr, spun polițiștii. Bărbatul ar fi devenit agresiv, le-a aruncat vorbe grele, iar când ar fi vrut să-i lovească, agenții l-au imobilizat și l-au băgat în arest.

După 24 de ore, omul a fost lăsat să plece acasă, dar el a povestit pe internet că ar fi fost bătut chiar de șeful secției de poliție. A postat şi o filmare făcută de prieteni de-ai lui, în care se vede cum el era urcat în salvare din fața sediului poliției.

Tânărul nu a depus deocamdată plângere împotriva polițiștilor. Procurorii fac cercetări în legătură cu un posibil ultraj împotriva agenților. Şi în acelaşi timp, IPJ a deschis şi o anchetă internă, pentru a verifica dacă poliţiştii au procedat corect sau nu.

Michael Emeka Rosenfeld este cunoscut pe rețelele de socializare sub numele MOBTRAP. Acesta are 19 ani și este un rapper român, originar din Nigeria.

Reacția Inspectoratului de Poliție

”La data de 22 iunie a.c., o tânără în vârstă de 20 de ani, din județul Cluj a sesizat Poliția municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliție, cu privire la faptul că la data de 23 martie a.c., un tănăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Cluj-Napoca, i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, prin intermediul unei înregistrări video postate pe platformele de socializare. Ulterior, la data de 17 iunie a.c., în timp ce se afla în prezența mai multor persoane, în zona unei baze sportive din cartierul Mănăștur, ar fi fost amenințată din nou de cel în cauză cu acte de violență, provocându-i acesteia o stare de teamă.

Totodată, tânăra a reclamat faptul că a fost intimidată și amenințată cu moartea, prin intermediul unui mesaj trimis de cel în cauză unei cunoștințe comune, pentru a nu sesiza poliția despre situația de fapt.

În cauză, polițiștii Secției 4 Poliție Cluj-Napoca au demarat cercetările, context în care s-a emis un ordin de protecție provizoriu, aspect care a condus la invitarea la sediul unității de poliție a tânărului de 19 ani, în scopul informării asupra prevederilor și măsurilor dispuse.

Aflat la sediul secției de poliție, tânărul ar fi adresat injurii și amenințări cu acte de violență agenților de poliție și instituției, context în care a fost îndrumat să manifeste un comportament civilizat. Acesta ar fi devenit agresiv, polițiștii procedând astfel la imobilizarea lui.

Au fost demarate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare în formă continuată și influențarea declarațiilor, fiind dispusă reținerea pentru 24 de ore a celui în cauză.

Unitatea de parchet competentă a fost informată cu privire la amenințările cu moartea și intențiile de distrugere a bunurilor instituției adresate de cel în cauză polițiștilor, în vederea analizării existenței sau inexistenței elementelor constitutive ale infracțiunii de ultraj”, se arată în comunicatul Poliției.

Articole similare

O rețea de falsificatori a reușit să ia peste 200 de credite online. Prejudiciul este de un milion d...

Un milion de lei au furat membrii unei rețele de falsificatori de cărți de identitate, care au reuși...

[BREAKFAST] Un român a fost prins cu patru oi și un miel pe bancheta din spate a mașinii, la un filt...

Polițiștii belgieni care joi au verificat un vehicul suspect au avut o surpriză de proporții atunci ...

[BREAKFAST] O tânără din Prahova a făcut cumpărături în valoare de 398 de lei cu un card găsit pe jo...

Un caz al unei femei din Prahova a devenit cunoscut, după ce posesoarea cardului a mers la poliție, ...