Megan Thee Stallion, acuzată de hărţuire de fostul ei cameraman

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Megan Thee Stallion, cunoscută cântăreață americană de rap, se confruntă cu acuzații de hărțuire și grossofobie venite din partea fostului său cameraman, care susține că a fost martor la o relație sexuală între artistă și o altă femeie.

Emilio Garcia, fostul cameraman al artistei, a depus o plângere la un tribunal din Los Angeles, în care o acuză pe Megan Thee Stallion că l-a plătit insuficient și că a fost obligat să asiste la o scenă sexuală în timpul unei călătorii în Ibiza, în iunie 2022.

Potrivit plângerii, Garcia a fost umilit și nu a putut coborî din mașină în timp ce se desfășura actul sexual. A doua zi, cântăreața l-a avertizat să nu vorbească niciodată despre ceea ce a văzut.

Pe parcursul aceleiași călătorii, Megan Thee Stallion i-a adresat mai multe insulte grossofobe, cum ar fi „scuipă-ți mâncarea” sau „nu ai nevoie să mănânci”.

În august 2022, salariul lui Garcia a fost modificat, trecând de la un salariu fix lunar la o plată pe lucrare, ceea ce i-a adus un venit semnificativ mai mic.

Avocatul cameramanului, Ron Zambrano, a denunțat aceste acțiuni și a cerut ca artistă să își asume responsabilitatea pentru comportamentul său și să înceteze hărțuirea și comportamentul grossofob.

Avocatul lui Megan Thee Stallion, Alex Spiro, a declarat că plângerea se referă doar la relațiile de muncă și că nu există acuzații de hărțuire sexuală. Acesta și-a exprimat regretul că Garcia a inclus „acuzații mincinoase în încercarea de a o stânjeni”.

Această situație aduce în atenție comportamentul artistei, care a fost anterior subiectul unor controverse, cum ar fi incidentul în care rapperul canadian Tory Lanez a împușcat-o în picior după o petrecere la Hollywood în 2020. Lanez a fost ulterior condamnat la zece ani de închisoare.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Madonna dată în judecată de un fan pentru "pornografie fără avertisment" la un concert. Ce s-a întâm...

Madonna se confruntă cu un proces intentat de un fan nemulțumit, care a participat la turneul mondia...

Kevin Spacey vizat de un nou proces, acuzaţia fiind de agresiune sexuală

Actorul american Kevin Spacey se află din nou în fața unei instanțe de judecată la Londra, de aceast...

Madonna, dată din nou în judecată de către fani. Ce a mai făcut de această dată

Madonna se confruntă din nou cu o acțiune în justiție din partea fanilor, de data aceasta pentru un ...