TRAILER – Nou serial pe Netflix: „Sweet Tooth”, adaptat după benzi desenate

CoolNews, Filme
share

Dacă te întrebai ”ce mai iese nou la capitolul seriale în perioada următoare”, cei de la Netflix anunță un nou serial care o să apară pe 4 iunie.

„Sweet Tooth” se numește și e adaptat după benzi desenate.

Vorbim despre seria de reviste de benzi desenate de la DC semnată de Jeff Lemire.

”Sweet Tooth: Un băiat cu cornițe” îi are ca producători executivi pe Jim Mickle, Beth Schwartz, Robert Downey, Jr., Susan Downey, Amanda Burrell și Linda Moran.

Serialul SWEET TOOTH este în lucru din 2016, iar benzile desenate existau deja înainte de acest moment, însă cred că oamenii vor avea o conexiune cu serialul și povestea și mai mult decât am crezut atunci când am început să lucrăm la producție.

Când urmărești SWEET TOOTH, te simți plin de speranță în ceea ce privește viitorul”, a spus Beth Schwartz, producător executiv, scenarist și co-showrunner, despre adaptarea seriei de benzi desenate din 2009 pentru ecran.

Povestea vorbește despre „Marea Prăbușire”, care în urmă cu 10 ani a creat haos în lume și a condus la apariția misterioasă a hibrizilor, copii pe jumătate om, pe jumătate animal. Neștiind sigur dacă hibrizii sunt cauza sau rezultatul virusului, cei mai mulți oameni îi vânează și se tem de ei.

După zece ani petrecuți în pădurea izolată pe care o consideră căminul său, Gus, un băiat hibrid pe jumătate cerb, se împrietenește pe neașteptate cu un călător singuratic pe nume Jepperd (Nonso Anozie).

Cei doi pornesc împreună într-o aventură extraordinară prin ceea ce a mai rămas din America, în căutarea răspunsurilor legate de originile lui Gus, de trecutul lui Jepperd și de adevăratul sens al cuvântului „acasă”.

În povestea lor apar aliați și dușmani neașteptați, iar Gus ajunge să afle curând că lumea atrăgătoare și periculoasă de dincolo de pădurea lui este mult mai complexă decât și-ar fi putut închipui vreodată.

 

FOTO: captura Youtube Trailer Netflix Sweet Tooth

Articole similare

S-a lansat trailerul oficial pentru REBEL MOON - PARTEA 2: THE SCARGIVER

REBEL MOON - PARTEA 2: THE SCARGIVER continuă saga epică a Korei și a războinicilor supraviețuitori,...

S-a lansat trailerul final pentru serialul 3 Body Problem. Când se va lansa

Înainte de premiera mondială a serialului de vineri, 8 martie, în cadrul Festivalului de Film SXSW d...

Oscar 2024: 6 filme nominalizate pe care le poți vedea pe Netflix

Pe data de 10 martie, lumea cinematografiei se pregătește pentru una dintre cele mai prestigioase ce...