Confidenţialitate

Trackula revine cu un nou single alături de SBSTN, Toxic

CoolNews, Muzică
share

După lansările de succes alături de Romanian House Mafia, Trackula revine cu un nou single alături de SBSTN. “Toxic” este un track dance, perfect pentru serile de primăvară petrecute alături de prieteni.

Dacă până acum Trackula ne-a făcut să dansăm pe remake-urile dance făcute pentru hit-uri precum „Jalebi Baby” sau „Faded”, noul single e pregătit să arate iubitorilor de muzică dance sound-ul hipnotic ce îl caracterizează.

Single-ul „Toxic” a luat naștere într-un songwriting camp organizat de Global Records unde IRAIDA, Achi și Bastien au scris și compus piesa într-una dintre sesiuni.

Trackula este o legendă urbană printre producătorii de muzică din România, deoarece nimeni nu îi cunoaște identitatea. Umblă vorba că numele lui real ar fi Vlad și îl găsești treaz doar după ce apune soarele. Îi place să producă muzică de club și electronică, despre care crede că unește oamenii într-un mod unic și nemaîntâlnit. Trackula face parte din Romanian House Mafia, o casă de producție focusată pe muzică dance. Cu lansări precum “Party” sau “Paris to London”, Romanian House Mafia are zeci de mii de ascultători lunari pe platformele de streaming.

Articole similare

S-a lansat ,,MOVE LIKE THAT”, prima piesă din compilația Untold Sessions by DEMOGA MUSIC

,,Move like that”, piesa cu vibe de festival născută în cadrul proiectului UNTOLD SESSION by DEMOGA ...

Hitul „Jalebi Baby”, refăcut de Romanian House Mafia alături de Boka și Trackula

„Jalebi Baby”, piesa lui Tesher, s-a bucurat de un val foarte mare de simpatie din partea utilizator...

Nalani a lansat un remix al piesei "Toxic" de la Britney Spears - VIDEO

Nalani, o artistă de doar 18 ani, prezintă prima ei piesă, "Toxic", un remake fresh al celebrei melo...