Top 5 piese care ne plimbă prin stări în prag de sărbători

CoolNews, Muzică
share

Cu inima deschisă, cu persoanele dragi alături și cu spiritul sărbătorilor prezent la orice pas, aceste 5 piese reprezintă ingredientele care lipseau pentru momente de neuitat.

 

1. Benzsoul – Only Love

Benzsoul lansează „Only Love”, o piesă cu ritmuri line și versuri pline de emoție, care ne dă voie să ne alocăm puțin timp pentru noi, cu scopul de a privi spre viitor, dar și pentru a retrăi toate momentele de neuitat alături de persoana iubită.

 

2. Beachbag – Toxic
„Toxic” este o piesă care invită la introspecție, pentru toate momentele în care am simțit că toxicitatea unei persoane ne afectează direct, dar și că ne atrage. Pentru că nu totul este roz în viață, Beachbag transmite, prin energia specifică, o altfel de poveste.

 

3. Deeperlove & LEØN & Marc Kiss – My Game
Deeperlove, LEØN și Marc Kiss lansează „My Game”, o piesă care combină energia specifică festivalurilor cu povești despre pasiune și regret, dorință și reținere.

 

4. Neptunica x Marc Blou feat. Rebecca Helena – You Never Walk Alone

Pentru a păși în noul an cu încredere în noi, „You Never Walk Alone” trebuie să ajungă în playlisturile noastre. O piesă optimistă, despre determinare și putere, „You Never Walk Alone” este despre fiecare dintre noi.

 

5. Merlin – Bombay

Merlin lansează „Bombay”, o reinterpretare a unui banger care a cucerit cluburile de peste tot din lume. „Bombay” este genul de piesă care ne va ține pe ringul de dans de la început până la final.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Trackula revine cu un nou single alături de SBSTN, Toxic

După lansările de succes alături de Romanian House Mafia, Trackula revine cu un nou single alături d...

Nalani a lansat un remix al piesei "Toxic" de la Britney Spears - VIDEO

Nalani, o artistă de doar 18 ani, prezintă prima ei piesă, "Toxic", un remake fresh al celebrei melo...