TOP 3 sesiuni LIVE The Motans – artistul săptămânii la Triple Play

CoolNews, Muzică
share

Hituri și cash sau cash și hituri! În orice ordine ai lua-o, e cea mai tare combinație și te așteaptă toamna aceasta, la Virgin Radio. Nu mai ai nicio scuză! Toamna asta ți-am pregătit cel mai simplu concurs de radio. Pur și simplu, vrem să te umplem de cash!

Ai aflat deja. Poate ai și câștigat deja câteva sute de euro! Dar, ca să fie și mai simplu, îți mai spunem odată: artistul săptămânii la Triple Play este The Motans

Suntem siguri că le recunoști piesele la radio. Le fredonează o țară întreagă și deja pot fi numite soundtrack-ul unei generații. Unele dintre cele mai speciale piese de la The Motans devin și mai interesante atunci când sunt cântate LIVE.

Am luat 3 sesiuni live de la The Motans și le-am așezat într-un top, fix după preferințele noastre, dar suntem curioși să vedem ce crezi tu! Lasă-ne în comentarii top-ul tău de live-uri de la The Motans. Poate le adăugăm într-un următor articol.

 

1. The Motans – Tu | Acoustic Live 

Tu” este una dintre primele piese semnate The Motans și cu siguranță una dintre cele mai frumoase. Varianta acustică a fost prima pe care am ascultat-o și ne bucurăm că băieții s-au întors pentru acest session la modul în care ne-au făcut cunoștință cu muzica lor.

E unul dintre clipurile care te face să vrei să cumperi un bilet la concertul lor!

 

2. The Motans feat. INNA – Nota de Plată | Live Session

Nota de plată” este piesa pe care am menționat-o și în topul trecut, în articolul cu TOP 5 Colaborări cu The Motans. Am putea s-o menționăm în toate topurile pe care le scriem pentru că sună într-un mare fel.

Varianta acustică are un farmec aparte, tobele fiind înlocuite de cajon (un instrument de percuție în formă de cutie, originar din Peru), iar vocile Innei și a lui Denis se potrivesc perfect cu chitarele acustice.

 

3. The Motans – Înainte Să Ne Fi Născut (Live @ Virgin Radio Romania)

E claaar! E live session-ul nostru preferat de la The Motans. Și o să fim sinceri, ne place atât de mult pentru că e filmat chiar la noi acasă.

E electrică, e în forță și se aude exact așa cum o auzi pe aplicațiile de streaming. „Înainte să ne fi născut”, o piesă cu personalitate.

Triple Play, cel mai simplu concurs de radio!

În fiecare săptămână vom desemna un artist reprezentativ și vom difuza maxim 3 piese din repertoriul său. Tu trebuie să afli cine este, să aștepți semnalul de concurs, iar după ce auzi piesele lui la radio, să fii primul care sună la 0734 666 000! Dacă ghicești despre cine este vorba, noi te premiem cu 100 de euro pentru fiecare piesă la care am dat play (o piesă difuzată- 100 EUR, 2 piese difuzate- 200 EUR, 3 piese difuzate – 300 EUR), iar în matinal, premiile se dublează!

Articole similare

The Motans și Andra colaborează pentru prima dată - ,,Înapoi în viitor”

Piesa ,,Înapoi în viitor" este o explozie de emoție și pasiune, în care The Motans și Andra se unesc...

The Motans și Deliric s-au plimbat prin „București” și au ajuns la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

The Motans și Deliric te plimbă prin ,,București”

În versurile lui The Motans și Deliric, Bucureștiul prinde viață și devine un personaj vibrant, înso...