TOP 5 colaborări The Motans – artistul săptămânii la Triple Play

CoolNews, Muzică
share

Hituri și cash sau cash și hituri! În orice ordine ai lua-o, e cea mai tare combinație și te așteaptă toamna aceasta, la Virgin Radio. Nu mai ai nicio scuză! Toamna asta ți-am pregătit cel mai simplu concurs de radio. Pur și simplu, vrem să te umplem de cash!

Ai aflat deja. Poate ai și câștigat deja câteva sute de euro! Dar, ca să fie și mai simplu, îți mai spunem odată: artistul săptămânii la Triple Play este The Motans

Suntem siguri că le recunoști piesele la radio. Le fredonează o țară întreagă și deja pot fi numite soundtrack-ul unei generații. Unele dintre cele mai speciale piese de la The Motans sunt cele cu invitați. De la Delia până la Keed și de la Inna până la Alina Eremia, fiecare voce care a completat piesele lui Denis și-a lăsat amprenta într-un mod foarte plăcut.

Am luat 5 colaborări de la The Motans și le-am așezat într-un top, fix după preferințele noastre, dar suntem curioși să vedem ce crezi tu! Lasă-ne în comentarii top-ul tău de colaborări de la The Motans. Poate le adăugăm într-un următor articol. 🙂

 

5. The Motans feat. Alina Eremia – Din Trecut

Pur și simplu, până să ascultăm prima dată piesa asta, nu știam că avem atâta nevoie de ea în viața noastră! Vocile lui Denis și a Alinei se îmbină perfect, iar videoclipul completează toată povestea. E o piesă care s-a auzit și pe Virgin Radio, ai auzit-o și LIVE în concerte, iar astăzi are pe YouTube aproape 7 milioane de vizualizări!!

Un comentariu însumează tot ce am fi vrut noi să spunem: „Ador fiecare cuvânt rostit în această melodie, pur și simplu am rămas fără cuvinte. 💗” – B.A.

 

4. The Motans feat. Keed – Lilith 

 

Când zici „The Motans”, te gândești la baladele clasice cu care te-a obișnuit. Piesa asta e unică, fiind una dintre cele mai rock piese ale artistului. Îl avem și pe Keed pe piesă cu o strofă groovy, iar în vieoclip apare Laura Giurcanu care o interpretează chiar pe Lilith.

Avem solo-uri de chitară și slap de bass pe refren, deci avem ingredientele unei piese care sigur trebuie să fie în top.

„Lilith” este penultima piesă de pe albumul „My Gorgeous Drama Queens”, album ce poate fi ascultat pe toate platformele de streaming.

 

3. The Motans feat. INNA – Nota de plată

 

Îți vine să crezi că piesa asta a făcut 4 ani fix acum 2 zile? Parcă ieri ne bucuram de lansarea ei și dădeam volumul mai tare când o auzeam la Virgin Radio. În orice caz, este una dintre cele mai iubite piese The Motans. Videoclipul piesei a strâns până acum peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar piesa a fost ascultată de și mai multe ori pe toate platformele de streaming.

Ce să mai? Pare una dintre cele mai reușite colaborări! Cei doi sigur ar trebui să se mai întâlnească în studio pentru și mai multe piese! 😀

 

2. PAX x The Motans – Vara În Care M-ai Găsit

Eh, la asta sigur nu te așteptai! Am zis să includem în acest top și o altfel de colaborare, iar Vara În Care M-ai Găsit se află de asemenea și în topul Virgin Radio Hot 30 din această săptămână, pe locul 14.

Sunt multe remixuri la această piesa, dar v-am lăsat-o aici pe preferata noastră, originala chiar. Când o auzi la Virgin Radio, pune mâna pe telefon. E foarte posibil să câștigi sute de euro, la cel mai simplu concurs de radio – Triple Play

Ești pregătit pentru piesa de pe locul 1?

1. The Motans feat. Delia – Weekend

This is insane, can’t understand a shit but its a masterpiece, greetings from Lithuania! <3” este comentariul de top de pe YouTube al acestei piese, în acest moment.

Omule, noi înțelegem și versurile. Pentru noi este și mai addictive! Tot 4 ani are și această colaborare și putem să concluzionăm că 2017 a fost unul dintre cei mai buni ani pentru The Motans. Fiecare vers, fiecare piesă, fiecare videoclip – emoție!

Triple Play, cel mai simplu concurs de radio!

În fiecare săptămână vom desemna un artist reprezentativ și vom difuza maxim 3 piese din repertoriul său. Tu trebuie să afli cine este, să aștepți semnalul de concurs, iar după ce auzi piesele lui la radio, să fii primul care sună la 0734 666 000! Dacă ghicești despre cine este vorba, noi te premiem cu 100 de euro pentru fiecare piesă la care am dat play (o piesă difuzată- 100 EUR, 2 piese difuzate- 200 EUR, 3 piese difuzate – 300 EUR)!

Articole similare

The Motans și Andra colaborează pentru prima dată - ,,Înapoi în viitor”

Piesa ,,Înapoi în viitor" este o explozie de emoție și pasiune, în care The Motans și Andra se unesc...

The Motans și Deliric s-au plimbat prin „București” și au ajuns la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

The Motans și Deliric te plimbă prin ,,București”

În versurile lui The Motans și Deliric, Bucureștiul prinde viață și devine un personaj vibrant, înso...