Confidenţialitate

TOP 3 colaborări de la Rihanna – artistul săptămânii la Triple Play

CoolNews, Muzică
share

Hituri și cash sau cash și hituri! În orice ordine ai lua-o, e cea mai tare combinație și te așteaptă toamna aceasta, la Virgin Radio. Nu mai ai nicio scuză! Toamna asta ți-am pregătit cel mai simplu concurs de radio. Pur și simplu, vrem să te umplem de cash!

Ai aflat deja. Poate ai și câștigat deja câteva sute de euro! Dar, ca să fie și mai simplu, îți mai spunem odată: artistul săptămânii la Triple Play este Rihanna

Sursa foto: Facebook

Rihanna tocmai și-a lansat o linie de lenjerie intimă. Bine, nu e chiar lenjerie intimă, o să vedeți și voi pozele, dar ea așa zice. În cadrul lansării, artista a vorbit și despre noul album despre care este întrebată în comentariile fiecărei postări de pe social media, la fiecare conferință de presă, și cel mai probabil la fiecare întâlnire cu prietenii sau familia.

Până apare albumul, hai să ne uităm la cele mai bune colaborări ale Rihannei cu alți artiști:

3. DJ Khaled – Wild Thoughts ft. Rihanna, Bryson Tiller

Vorbim de una dintre cele mai recente piese ale artistei. Wild Thoughts a rupt acum 4 ani când a apărut și încă mai poate fi auzită la unele petreceri. Să fie oare producția lui DJ Khaled, sample-ul lui Carlos Santana, sau faptul că Rihanna este extrem de hot?

Nu știm sigur. Cert este că este un hit, iar piesa asta merita un loc în topul nostru. Another one!

 

2. Shakira – Can’t remember to Forget You 

Piesa asta a devenit celebră în România doar pentru coverul nereușit devenit viral pe YouTube. Cel mai probabil, dacă ar fi existat Tik Tok pe vremea aceea, devenea un trend internațional.

Lăsând gluma la o parte, avem aici o piesă care a zdrobit orice top și este prezentă și acum în playlisturile tinerilor din toată lumea. Sursa? C’mon! Are peste 1 miliard (!!!) de vizualizări pe YouTube!

 

1.) Eminem – Love The Way You Lie feat. Rihanna

Îți vine să crezi câ tocmai s-au împlinit 10 ani de când s-a lansat piesa asta? A trecut bine pe 2 miliarde de vizualizări pe YouTube și este de departe cea mai bună colaborare a Rihannei!

Eminem a fost și el pe la Triple Play, v-a adus și el sute de euro la cel mai simplu concurs de radio.

Săptămâna aceasta e Rihanna. E chiar atât de simplu. Nu trebuie decât să suni la 0734.666.000 și să ne spui că „artistul săptămânii este Rihanna”. Eaaaasyyy!!

sursa foto header: Kevin Mazur/Getty Images

Articole similare

TOP 5 piese hip-hop pe care să le asculți de 1 decembrie

La Virgin Radio Romania, iubim România și iubim muzica! Era normal să pregătim și un mic top pentru ...

CNN include un loc din România într-un top 21 al celor mai subapreciate locuri din Europa

Nu de multe ori ne bucurăm să auzim că ajungem prin topurile străine, dar de această dată chiar ar t...

BLANCO: TOP 10 piese definitorii pentru curentul Hip-Hop

Carismatic și versatil, BLANCO își arată calitățile de rapper prin versuri puternice și catchy, date...