Confidenţialitate

“Tonight”, piesa cu care își face debutul Irina Flow – VIDEOCLIP

Muzică
share

Echipa DeMoga Music are mână bună când vine vorba de descoperit talentele. Irina Flow, descrisă în 2011, în cadrul unui cunoscut show de talente, ca fiind o “adolescentă incredibilă”, a devenit de acum o artistă în toată regula lansând primul single din carieră – “Tonight”.

Piesa este o combinație de stiluri muzicale, având influențe din zona latină, pop, dancehall și hip-hop.

“Sunt extrem de bucuroasă și mândră că am lansat primul meu single. Am mare încredere în piesă, în echipa DeMoga Music și în toți oamenii implicați în proiectul meu și țin să le mulțumesc pe această cale. “Tonight” este rezultatul multor ani de muncă, în care mi-am descoperit și dezvoltat identitatea și este primul pas către îndeplinirea visurilor mele. Cel mai mult îmi doresc ca și publicul să aibă vibe-ul pe care îl avem noi și să se bucure de muzica mea”, spune Irina Flow.

Marius Moga se dclară el și tare happy cu ce a ieșit. “Sunt mândru de Irina și de ce a reușit să facă în doar un an de când s-a alăturat echipei DeMoga Music. Mă bucur că este un artist versatil, cu care se lucrează foarte ușor. Stilul ei jamaican, dancehall, cu o tentă orientală este completat de interpretarea ei unică, fiind ceva nou pentru piața muzicală din România. Atunci când compune, adaugă acel ceva, având un flow aparte, de unde și numele ei – Irina Flow”.

Articole similare

Mandinga vine cu un nou single: „No tengo dinero”

După ce a colaborat cu NOSFE pentru remake-ul hit-ului „Macho Man”, Mandinga lansează „No tengo dine...

VIDEOCLIP NOU: Andreea Bălan lansează „Iubește-mă, nu”

Pregătită deja de vară, Andreea Bălan lansează clip după clip. Artista vine cu „Iubește-mă, nu", ...

Vanotek lansează single-ul ”Someone”, cu un clip filmat în New York (VIDEO)

Vanotek revine cu o piesă în același vibe și sound cu care și-a obișnuit publicul, de data aceasta î...