Confidenţialitate

Tomorrowland, la Formula 1

NEWS
share

Tomorrowland este primul festival muzical prezent ca sponsor pe un monopost de Formula 1.

BAT și-a cedat locul de pe monopostul McLaren festivalului Tomorrowland, pentru a promova editia digitală, Tomorrowland Around the World. Așa se face că logo-ul Tomorrowland va fi vizibil weekend-ul acesta la Grand Prix-ul Austriei pe monoposturile lui Lando Norris și Daniel Ricciardo.

Chiar dacă nu mai are loc în format fizic, Tomorrowland așteaptă festivalierii pentru ediția digitală. Pentru două zile, pe 16 și 17 iulie, insula magică Pāpiliōnem se va redeschide pentru o experiență de poveste.

Tema aleasă este Amicorum Spectaculum, ceea ce implică numere de circ și multe acte artistice neașteptate, toate parte din Tomorrowland Around the World The Digital Festival 2021.

Șase scene spectaculoase au fost pregătite de echipa Tomorrowland pentru cei care vor să trăiască în vara lui 2021 experiența Tomorrowland Around the World. Printre artiștii confirmați se află Afrojack, Alan Walker, Amelie Lens, Armin van Buuren, Charlotte de Witte, Kölsch, Lost Frequencies, Nicky Romero, Tale Of Us și Vintage Culture.

Articole similare

SICKICK vine la SAGA Festival

SICKICK, artistul fenomen care a devenit viral în mediul online, vine în București, la SAGA Festival...

Flight Festival, un nou festival confirmat la Timișoara

Timișoara se pregătește de festival, la finalul lunii august. Peste 40 de artiști români și străini ...

Line-up complet Electric Castle 2021! 250 de artiști din 23 de țări vin la EC_Special

Potrivit organizatorilor, ediția specială Electric Castle din august pune în prim-plan diversitatea ...