Confidenţialitate

Tipuri de măști de păr și aplicarea corectă a acestora (P)

CoolNews
share

Masca este unul dintre cele mai eficiente produse de îngrijire a părului, care are proprietatea să rezolve diverse probleme specifice părului, precum și să faciliteze pieptănarea. Acest produs de îngrijire poate hidrata și regenera în câteva minute chiar și cele mai deteriorate fire, asigurând podoabei capilare un aspect sănătos și bine îngrijit. Mai jos, vă vom prezenta care sunt tipurile de măști și cum corect să le folosiți pentru a obține cele mai bune rezultate.

Tipuri de măști de păr

Măștile de păr au o mulțime de proprietăți benefice datorită ingredientelor din compoziție și rezolvă diverse probleme ale părului. Însă, este foarte important să le alegem corect în funcție de tipul și nevoile firelor. Există mai multe tipuri de măști:

  • de întărire a părului;
  • cu proprietăți nutritive;
  • cu proprietăți hidratante;
  • regeneratoare;
  • pentru păr rebel;
  • pentru păr creț

Măștile https://makeup.ro/categorys/22812/, spre deosebire de balsamuri, au proprietatea să pătrundă profund în șuvițe, să le hrănească cu substanțe nutritive și să le regenereze din interior.

Aplicarea corectă a măștilor

Se recomandă aplicarea remediilor pe părul umed, după spălarea cu șampon. Timpul minim, care este suficient pentru ca substanțele utile ale măștii să pătrundă adânc în structura părului, este de 5-7 minute. De asemenea, în mare parte depinde și de tipul și structura părului, dacă acesta este uscat și lipsit de viață, atunci puteți lăsa masca să acționeze timp de o oră, prin înfășurarea părului cu un prosop.

Pentru a obține un rezultat eficient și pentru a nu încărca firele, nu se recomandă utilizarea măștilor zilnic: acestea sunt de obicei folosite de 1-2 ori pe săptămână, în funcție de tipul și nevoile părului. Spre exemplu, pentru părul subțire, va fi suficient să aplicați masca o dată pe săptămână, pentru părul gros și creț – de două ori, iar pentru părul vopsit cel mai bine este să folosiți masca cel puțin de două ori pe săptămână. 

Majoritatea măștilor de păr conțin uleiuri valoroase, care pătrund adânc în șuvițe, le hidratează și le mențin un nivel optim de umiditate, astfel încât părul devine moale, ușor de aranjat, sănătos și frumos. 

Pentru a vă convinge de efectele benefice ale acestor remedii inovatoare, nu ezitați să achiziționați un remediu potrivit tipului de păr, deoarece o mască aleasă corect va asigura părului cea mai eficientă și delicată îngrijire.

Articole similare

Gamă largă, mărci de lux, prețuri accesibile - totul despre cel mai mare magazin online de cosmetice...

"Frumusețea nu are granițe și bariere" - afirmă unul dintre cei mai importanți beauty retailers a Eu...