Confidenţialitate

Therme București anunță redeschiderea pentru public

NEWS
share

Până să ajungi la mare, marea vine la tine…măcar bălăceala, nisipul fin și atmosfera de vacanță. Din această săptămână, Therme București a anunțat redeschiderea pentru public.

Therme București este cel mai mare Therme din Europa, având o suprafață totală indoor de peste 34000 mp și o capacitate de 4.000 de persoane simultan indoor. Centrul găzduiește cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 880.000 plante.

Therme București a fost închis din luna martie a anului trecut, până pe 6 iunie, în contextul măsurilor de prevenire a răspândirii COVID 19. Potrivit reprezentanților Therme București, cât timp publicul nu a avut acces, a fost totuși agitație mare pentru a pregăti noi surprize.

”Am folosit această perioadă pentru a realiza lucrări de întreținere, am făcut schimbări importante și în ceea ce privește integrarea unor noi platforme digitale și, bineînțeles, ne-am pregătit de redeschidere. Toti vizitatorii nostri se vor putea bucura din nou, împreună cu familia și prietenii, de varietatea de activități, terapii și atracții de la Therme București, în cel mai sigur, curat și mai natural mediu interior și exterior.

Ne motiveaza sa știm ca oamenii ne-au simțit lipsa, si ca acum, în sfârșit, își vor putea relua obiceiurile sanatoase iar vacanta în orice zi a saptamanii le va fi din nou accesibilă”, a declarat Robert Solomon, COO Therme Bucuresti

Articole similare

Vrei să mergi la mare în Bulgaria? Autoritățile dau o veste bună

O veste bună, dacă preferi litoralul bulgăresc. Poți intra în Bulgaria fără test PCR negativ, tes...

Petreceri ca înainte de pandemie în Vama Veche

Au fost petreceri ca înainte de pandemie în Vama Veche. Terasele au fost pline și s-a dansat din ...

Neversea s-a reprogramat. N-o să mai aibă loc în iulie

Festivalul Neversea, care urma să aibă loc pe 8-11 iulie pe plaja din Constanța, este reprogramat to...