Confidenţialitate

Therme București anunță redeschiderea pentru public

NEWS
share

Până să ajungi la mare, marea vine la tine…măcar bălăceala, nisipul fin și atmosfera de vacanță. Din această săptămână, Therme București a anunțat redeschiderea pentru public.

Therme București este cel mai mare Therme din Europa, având o suprafață totală indoor de peste 34000 mp și o capacitate de 4.000 de persoane simultan indoor. Centrul găzduiește cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 880.000 plante.

Therme București a fost închis din luna martie a anului trecut, până pe 6 iunie, în contextul măsurilor de prevenire a răspândirii COVID 19. Potrivit reprezentanților Therme București, cât timp publicul nu a avut acces, a fost totuși agitație mare pentru a pregăti noi surprize.

”Am folosit această perioadă pentru a realiza lucrări de întreținere, am făcut schimbări importante și în ceea ce privește integrarea unor noi platforme digitale și, bineînțeles, ne-am pregătit de redeschidere. Toti vizitatorii nostri se vor putea bucura din nou, împreună cu familia și prietenii, de varietatea de activități, terapii și atracții de la Therme București, în cel mai sigur, curat și mai natural mediu interior și exterior.

Ne motiveaza sa știm ca oamenii ne-au simțit lipsa, si ca acum, în sfârșit, își vor putea relua obiceiurile sanatoase iar vacanta în orice zi a saptamanii le va fi din nou accesibilă”, a declarat Robert Solomon, COO Therme Bucuresti

Articole similare

A inceput Sauna Fest 2022, cel mai mare festival al saunelor din lume, la Therme Bucuresti!

Therme București, cel mai mare centru de wellness din Europa anunță debutul ediției cu numărul 4 a c...

[BREAKFAST] Unde se află insula pe care toți oamenii umblă dezbrăcați. Chiar și la restaurant se mer...

Există o insulă unde oamenii pot merge complet dezbrăcați, inclusiv la restaurante. Hainele nu sunt ...

Peste 200.000 de turiști la malul mării în cel mai aglomerat weekend pe litoral

Temperaturile tropicale din ultima perioadă au adus pe litoral cel mai mare număr de turiși din aces...