The Virgin Throwback: Armin Van Buuren și “Imagine”

Muzică
share

DJ-ul olandez Armin Van Buuren, votat trei ani la rând DJ-ul numărul 1 al lumii de cititorii DJ Mag, gazda a unui show radio pe care îl asculți și tu la Virgin Radio Romania și deținător de label, a lansat în 2008 un album memorabil – “Imagine”.

Armin Van Buuren propunea cu “Imagine” o serie de elemente de bază ale stilului trance care fuzionează cu pop pentru a genera un sound “dansant”, perfect pentru cei care-l ascultă la sistemul 5+1 de acasă, pe device-urile portabile, dar mai ales în cluburi.

Ca și în cazul altor artiști și DJ (Moby, Paul van Dyk sau Paul Oakenfold), Armin Van Buuren a fost co-autor și co-producător al celor 11 piese care apar pe acest album, fiind susținut de o serie de vocaliști, mai mult sau mai puțin cunoscuți.

Aportul vocal pe aceste 11 producții ar putea da senzația că muzica se îndepartează de trance-ul pur.

“Imagine” este facut fără nici o greșeală. În multe din track-urile trance versurile sunt cele care te catapultează, ele sunt cele care fac conexiunea cu ritmul din spatele beat-urilor. Tema versurilor este bazată pe relațiile dintre oameni – falling in love, falling out of love (In and Out Of Love)…

Este una dintre piesele care are acel “mood” de duminică seară și piesa perfectă cu care Camelia Chenciu te ajută la The Virgin Throwback să îți amintești de un album care a scris istorie în muzică.

Articole similare

Once Upon A Time... TIESTO

In 1997 Tiesto si Arny Bink au pus bazele Black Hole Recordings, label-ul care a lansat uriasele suc...

A Song to Remember: Always The Sun - Richard Durand

De la debutul pe scena muzicii electronice si pana in acest moment, a reusit sa isi uimesca audienta...

The Virgin Throwback - 18 martie 2018 (tracklist)

Tiesto - Lethal Industry Binary Finary - 1998 Armin Van Buuren feat. Racoon - Love You More UNKLE...