The Urs lansează o declarație de iubire absolută, piesa „Tărâmul interzis”

CoolNews, Muzică
share

The Urs lansează oficial single-ul „Tărâmul interzis”, o declarație absolută de iubire, o piesă ce evocă trăiri și emoții intense prin versurile sale, pentru oricine o ascultă. 

„Tărâmul interzis” este o piesă pop de dragoste, a cărei variantă live are deja aproape un milion de vizualizări. Piesa a fost compusă de Scurtu Gheorghe (The Urs) și Vlad Lucan, versurile au fost scrise de către artist, iar producția a fost realizată de Vlad Lucan, la casa de discuri ATOM, care este reprezentata lui The Urs de la începutul acestui an.

Piesa Tărâmul interzis s-a născut în momentul în care am găsit în sfârșit liniștea sufletească după mulți ani de griji pentru viața mea personala și cea artistică. Când am realizat că mă reflect zilnic în ochii celui mai bun om pe care l-am întâlnit vreodată, m-am trezit cu gândul că: până și stelele și-ar pune dorințe să fie iubite de ea (așa am scris strofele), și că sunt gata să-i ofer totul, chiar și imposibilul (așa a apărut textul de la refren). Liniștea artistică a venit și datorită colegilor de la ATOM, care au construit o casă pentru The Urs”, a declarat The Urs.

„Tărâmul Interis” s-a auzit în premieră la Virgin Radio Breakfast!

Videoclipul, în regia lui Bogdan Păun (NGM) și cu Alexandru Mureșan (NGM) director de imagine, este o odisee vizuală și emoțională într-o planetă de vis, un loc unde muzica și dragostea se împletesc într-o simfonie cosmică. Decorul minimalist, cu nuanțe de albastru și alb, servește ca fundal pentru o poveste de dragoste eternă, reprezentată printr-un cuplu care explorează, dansează și se conecteaza în acest spațiu. De producția video s-a ocupat Arkomo.

Băieții de la NGM care au fost la nivel de cinematografie internațională din prima secundă a filmărilor până la ultimul rendering al clipului. Sunt foarte fericit cu suportul video al acestei piese” a mai declarat artistul.

The Urs, pe numele său real Scurtu Gheorghe, s-a născut în Republica Moldova și are 28 de ani. Pasiunea pentru muzică i-a fost insuflată de către mama sa, care era pasionată de vioară. Așa a devenit și el curios de chitară și de muzica rock, ceea ce a făcut ca The Urs să plece în clasa a8-a în Moscova să lucreze în construcții pentru a strânge banii pentru o chitară electrică. Câțiva ani mai târziu, în urma unei fracturi la picior care l-a mobilizat, l-a făcut pe The Urs să stea în studio și să înceapă să facă diferite instrumentale. În 2013 a lansat prima lui piesă, sub un alt nume, iar de atunci munca și perseverența l-au adus în punctul în care este astăzi.

Articole similare

The Urs revine cu un nou single, „Pământul”

Artistul în ascensiune The Urs ne îndeamnă să explorăm adâncurile inimii cu lansarea noului său sing...

The Urs lansează „Haita”, un nou single de pus pe repeat

Artistul în ascensiune The Urs ne îndeamnă să explorăm adâncurile inimii cu lansarea noului său sing...

După succesul piesei „Tărâmul interzis”, The Urs revine cu o nouă piesă de pus pe repeat, „Noapte de...

The Urs lansează „Noapte de noapte”, un cântec captivant și plin de energie, o călătorie muzicală pr...