The Urs revine cu un nou single, „Pământul”

CoolNews, Muzică
share

Artistul în ascensiune The Urs ne îndeamnă să explorăm adâncurile inimii cu lansarea noului său single emoționant, „Pământul”. Renumit pentru versurile sale puternice și melodiile captivante, The Urs ne poartă într-o călătorie complexă a iubirii profunde în această nouă piesă, care dezvăluie povestea unei legături puternice și a emoțiilor intense care o definesc.

„Pământul”, noul single al artistului The Urs, este o piesă profundă de dragoste care explorează devotamentul și sacrificiul în numele iubirii. Versurile poetice descriu dorința de a fi alături de persoana iubită în orice formă necesară – un ocean, o floare, umbrela care protejează de ploaie sau pământul sub picioare. The Urs reușește să capteze intensitatea emoțiilor prin imagini sugestive și metafore puternice, creând o baladă emoționantă despre iubirea necondiționată și legătura indisolubilă dintre doi oameni. Piesa a fost compusă de Scurtu Gheorghe (The Urs), Vlad Lucan și Laurențiu Duta, textul a fost scris de către Scurtu Gheorghe (The Urs) și Diana Morari, iar producția a fost realizată de Vlad Lucan.

“Piesa Pământul va face parte din primul meu EP care se va numi: “Apa, Vântul, Focul și Pământul”, adică cele 4 elemente fundamentale, fiecare din ele fiind laitmotivul piesei care îi poartă numele. Când a venit timpul să scriu piesa Pământul, aveam conceptul general în cap, dar nu știam de unde să încep. Norocul meu e că sunt căsătorit cu un spirit poetic, asa ca intr-o zi a venit soția la mine cu versul “Daca ai fi o floare, aș deveni pământul din care o să crești”. Și uite aici m-a lovit muza, si am scris textul și linia melodică foarte repede. Nu eram însă mulțumit de structura refrenului, și am decis să apelez la ajutorul unui om care știe să facă hituri, iar acel om e Laurențiu Duță, o stâncă de inspirație! Produsă piesa a fost de către Vlad Lucan, omul care stă în umbra zecilor, dacă nu – sutelor de hituri”, a declarat The Urs.

The Urs, pe numele său real Scurtu Gheorghe, s-a născut în Republica Moldova și are 28 de ani. Pasiunea pentru muzică i-a fost insuflată de către mama sa, care era pasionată de vioară. Așa a devenit și el curios de chitară și de muzica rock, ceea ce a făcut ca The Urs să plece în clasa a8-a în Moscova să lucreze în construcții pentru a strânge banii pentru o chitară electrică. Câțiva ani mai târziu, în urma unei fracturi la picior care l-a mobilizat, l-a făcut pe The Urs să stea în studio și să înceapă să facă diferite instrumentale. În 2013 a lansat prima lui piesă, sub un alt nume, iar de atunci munca și perseverența l-au adus în punctul în care este astăzi. 

Articole similare

The Urs lansează „Haita”, un nou single de pus pe repeat

Artistul în ascensiune The Urs ne îndeamnă să explorăm adâncurile inimii cu lansarea noului său sing...

După succesul piesei „Tărâmul interzis”, The Urs revine cu o nouă piesă de pus pe repeat, „Noapte de...

The Urs lansează „Noapte de noapte”, un cântec captivant și plin de energie, o călătorie muzicală pr...

The Urs lansează o declarație de iubire absolută, piesa „Tărâmul interzis”

The Urs lansează oficial single-ul „Tărâmul interzis”, o declarație absolută de iubire, o piesă ce e...