”The Rolling Stones – On Air”, după carte vine și albumul

Muzică
share

The Rolling Stones pregătește lansarea materialului ”On Air”, o colecție rară și mai puțin cunoscută de înregistrări radio, ce au fost realizate chiar în primii ani de existență ai trupei. Opt dintre piesele albumului nu au fost înregistrate și lansate în scop comercial, ci au fost difuzate în cadrul unor show-uri BBC, precum Saturday Club, Top Gear, Rhythm and Blues și The Joe Loss Pop Show, între 1963 și 1965.

Albumul vine după lansarea cărții ”The Rolling Stones – On Air”, scrisă de Richard Havers și publicată de Virgin Books.

Lansat prin Polydor Records pe CD, double CD deluxe edition, heavy-weight vinyl și sub forma unui vinyl special, în ediție limitată, acest album oferă o perspectivă vie și surprinzătoare asupra background-ului formației The Rolling Stones.

Trupa The Rolling Stones a folosit exemple clasice de muzică R&B, precum ”Roll Over Beethoven”, ”Memphis, Tennessee” și ”Beautiful Delilah” (interpretate în varianta originală de Chuck Berry) și le-a imprimat cu energia și unicitatea caracteristice show-urilor The Stones, cu toate că BBC încuraja pe atunci intepretarea originală a single-urilor la modă.

Dintre cele 32 de piese, prima care s-a auzit la radio, după mai puțin de doi ani, a fost ”Come On”, single-ul de debut al grupului și primul interpretat în cadrul show-ului Saturday Club, susținut de legendarul Brian Matthew.

”Come On” este lansat ca primul single al albumului și este acum disponibil în mediul digital. De asemenea, printre titulurile ce se regăsesc pe album sunt incluse și ‘Fannie Mae’ (înregistrat oficial de Buster Brown, în 1959), ”Hi Heel Sneakers” al lui Tommy Tucker și ”Cops And Robbers” al lui Bo Diddley.

Articole similare

Calum Scott lansează cea mai emoționantă piesă a lui - ”No Matter What” - AUDIO

Calum Scott anunță lansarea unei ediții speciale a albumului său de debut, „Only Human”, la finalul ...

David Guetta și-a lansat noul album intitulat "7"

Multiplul laureat al Premiilor Grammy, DJ-ul David Guetta a scos noul album, "7". Guetta știe exact ...

Noul album Guess Who X Grasu XXL e aici și îl poți asculta chiar acum - VIDEO

12 track-uri noi - asta înseamnă cel mai recent album lansat de către Guess Who în colaborare cu Gra...
X