Advertisement
Advertisement

#ThatMovie – Raised by Wolves

CoolNews, Filme
share

Serial nou pe HBO, apărut pe 3 septembrie și care are deja confirmare pentru un al doilea sezon.

Nu știu câte episoade va avea primul sezon, dar va pot spune că eu am văzut șapte din el și de abia îl aștept pe următorul.

Avem un SF a cărui acțiune se desfășoară într-un viitor îndepărtat. Avem și doi androizi care au misiunea de a salva omenirea, fiindcă planetă noastră este distrusă de un război – scenariu foarte previzibil -de natură religioasă.

O Mother și un Father ajung pe o planetă misterioasă pe care trebuie să ‘ construiască’ o colonie de atei, doar că sarcina se dovedește a fi mai dificilă decât ar putea părea.

Cei doi androizi trebuie să se lupte cu ostilitatea mediului, dar și cu personalitățile umane care nu sunt atât de ușor de conturat.

Ajungem la partea interesantă – violență, conflicte ideologice, secrete și fantome ale trecutului care amenință utopia programată.

Mother și Father devin o metaforă perfectă a ceea ce presupune viața unui părinte, iar noi începem să ne punem întrebări în ceea ce privește natură relației lor.

Îmi plac la nebunie interpretările, fiindcă pe tot parcursul serialului am avut impresia că într-adevăr am în față povestea a doi roboți plecați în spațiu cu un scop.

Sunt foarte curioasă cu privire la ce ascunde această planetă, sunt nerăbdătoare să văd cum va evolua conexiunea dintre Mother și Father și încă nu am habar de felul în care s-ar putea care s-ar putea termina acest prim sezon.

We shall see.

#ThatMovie este recomandarea de film, serial sau TV-show cu care îți poți ocupa timpul în weekend.

#NoSpoilers.

Sper să va placă.

#ThatNew – De Luni până Vineri, de la 13 la 16, Ramona vă aduce cele mai fresh celebrity news, cele mai bune vibe-uri, recomandări de filme și seriale cool, dar și cea mai bună muzică.

Articole similare

S-a lansat trailerul oficial pentru REBEL MOON - PARTEA 2: THE SCARGIVER

REBEL MOON - PARTEA 2: THE SCARGIVER continuă saga epică a Korei și a războinicilor supraviețuitori,...

S-a lansat trailerul final pentru serialul 3 Body Problem. Când se va lansa

Înainte de premiera mondială a serialului de vineri, 8 martie, în cadrul Festivalului de Film SXSW d...

VIDEO S-a lansat trailerul pentru THE GENTLEMEN, un serial de Guy Ritchie

Astăzi, Netflix a lansat trailerul pentru THE GENTLEMEN, un nou serial de Guy Ritchie. Serialul cu a...