Confidenţialitate

#THATMOVIE – Bo Burnham:INSIDE

CoolNews, Filme
share

Săptămâna asta vin cu recomandare de special. Va spun sincer că pentru mine a fost cel mai ciudat număr de comedie pe care l-am văzut în viața mea. De fapt, nu știu la ce gen să încadrez acest special.

Îi aparține unui comedian, actor, poet, cântăreț, regizor, scenarist – mai pe scurt -, unui băiat talentat care face câte puțin din toate și face bine tot ce face – Bo Burnham.

Specialul a fost filmat în întregime de el, este făcut în casă, într-un apartament cu o cameră, pentru că… virus.

Pe alocuri e foarte amuzant, dar există și momente în care te întrebi la ce te uiți, ce e în capul tău și de ce nu îl oprești. Dar ăsta este farmecul: nu poți să îl oprești, pentru că te roade curiozitatea, te macină întrebarea: „maaa, unde mai poate merge? cât de departe se duce?”.

Dar mi se pare că în contextul pandemiei, în contextul autoizolarii de anul trecut, e o gură de aer fresh, pentru că toată demența acestui individ te face să îți dai seama că nu ai fost singurul care a avut gânduri urâte, nu ești singurul căruia îi venea să se urce pe pereți și cu siguranță nu ești singurul care poate la un moment dat a luat-o puțin pe arătură.

În toată înghesuiala micuțului apartament s-a desfășurat un adevărat spectacol. Foarte complex, foarte original și extrem de captivant. Mi-a plăcut mult felul în care s-a jucat cu luminile și așa cum ziceam, în ciudățenia lui a creat ceva frumos care să îți dea un feelling bun.

Inside se numește și evident este despre statul în casă, dar cred că acest stat în casă ne-a făcut pe toți să stăm mai mult și în capul nostru, să ne explorăm mintea și sentimentele și uite că unora le-au ieșit chestii mișto din toată treaba asta.

Personal, mi-a plăcut la nebunie. E un haos mișto în care te pierzi și te regăsești.

Îl găsiți pe Netflix. Inside de la Bo Burnham.

#ThatMovie este recomandarea de film, serial sau TV-show cu care îți poți ocupa timpul în weekend.

#NoSpoilers.

#ThatNew – De Luni până Vineri, de la 10 la 13, Ramona vă aduce cele mai fresh celebrity news, cele mai bune vibe-uri, recomandări de filme și seriale cool, dar și cea mai bună muzică.

Articole similare

Adam Sandler și Jennifer Aniston sunt gata de acțiune în Murder Mystery 2. Din 31 Martie, doar pe N...

La patru ani după ce au rezolvat primul lor caz de crimă, Nick și Audrey Spitz (Adam Sandler, Jennif...

Îți era dor de La Casa de Papel? Berlin revine din decembrie doar pe Netflix

Netflix anunță premiera serialului Berlin pentru luna decembrie. Spinoff-ul La casa de papel urmăreș...

Netflix confirmă că pregătește un nou sezon al serialului „Wednesday”

Netflix a confirmat vineri că seria sa de succes „Wednesday” va reveni pentru un al doilea sezon. ...