#THATMOVIE – Bo Burnham:INSIDE

CoolNews, Filme
share

Săptămâna asta vin cu recomandare de special. Va spun sincer că pentru mine a fost cel mai ciudat număr de comedie pe care l-am văzut în viața mea. De fapt, nu știu la ce gen să încadrez acest special.

Îi aparține unui comedian, actor, poet, cântăreț, regizor, scenarist – mai pe scurt -, unui băiat talentat care face câte puțin din toate și face bine tot ce face – Bo Burnham.

Specialul a fost filmat în întregime de el, este făcut în casă, într-un apartament cu o cameră, pentru că… virus.

Pe alocuri e foarte amuzant, dar există și momente în care te întrebi la ce te uiți, ce e în capul tău și de ce nu îl oprești. Dar ăsta este farmecul: nu poți să îl oprești, pentru că te roade curiozitatea, te macină întrebarea: „maaa, unde mai poate merge? cât de departe se duce?”.

Dar mi se pare că în contextul pandemiei, în contextul autoizolarii de anul trecut, e o gură de aer fresh, pentru că toată demența acestui individ te face să îți dai seama că nu ai fost singurul care a avut gânduri urâte, nu ești singurul căruia îi venea să se urce pe pereți și cu siguranță nu ești singurul care poate la un moment dat a luat-o puțin pe arătură.

În toată înghesuiala micuțului apartament s-a desfășurat un adevărat spectacol. Foarte complex, foarte original și extrem de captivant. Mi-a plăcut mult felul în care s-a jucat cu luminile și așa cum ziceam, în ciudățenia lui a creat ceva frumos care să îți dea un feelling bun.

Inside se numește și evident este despre statul în casă, dar cred că acest stat în casă ne-a făcut pe toți să stăm mai mult și în capul nostru, să ne explorăm mintea și sentimentele și uite că unora le-au ieșit chestii mișto din toată treaba asta.

Personal, mi-a plăcut la nebunie. E un haos mișto în care te pierzi și te regăsești.

Îl găsiți pe Netflix. Inside de la Bo Burnham.

#ThatMovie este recomandarea de film, serial sau TV-show cu care îți poți ocupa timpul în weekend.

#NoSpoilers.

#ThatNew – De Luni până Vineri, de la 10 la 13, Ramona vă aduce cele mai fresh celebrity news, cele mai bune vibe-uri, recomandări de filme și seriale cool, dar și cea mai bună muzică.

Articole similare

Oscar 2024: 6 filme nominalizate pe care le poți vedea pe Netflix

Pe data de 10 martie, lumea cinematografiei se pregătește pentru una dintre cele mai prestigioase ce...

Bridgerton revine cu sezonul 3 în două părți, în mai și iunie

Astăzi, Netflix și Shondaland anunță că Bridgerton va reveni pentru cel de-al treilea sezon în 2024....

84 de filme noi și animații de Crăciun pe serviciile de streaming în România! Vezi aici lista comple...

Articolele noastre cu filme de Crăciun a ajuns virale în fiecare an, iar anul acesta am făcut o nouă...