Advertisement
Advertisement

#ThatMovie – An American Pickle

Celebrități, CoolNews, Filme
share

‘ An American Pickle’ se numește și este o comedie, o satiră în care joacă amuzantul Seth Rogen, care are are dublu rol și a fost și producător.Filmul a avut un buget de 20 de milioane de dolari și a avut lansarea oficială pe 7 August în UK. Este bazat pe o carte scrisă de comedianul Simon Rich.

Sell Out’ – este nuvela cu 4 volume care a apărut în 2013 și ale cărei drepturi de film au fost cumpărate de Sony Pictures în același an și vândute ulterior celor de la Warner Bros.

Povestea este despre un bărbat evreu – Herschel – care în încercarea de a-și depăși condiția, ajunge în America alături de soția să și se angajează la o fabrică de castraveți murați. Într-un accident, Herschel rămâne blocat într-un butoi cu castraveți și este descoperit 100 de ani mai târziu – în viață. Descoperă faptul că mai are o rudă, un stră-strănepot – Ben, pe care îl contactează și ajung să stea împreună pentru o scurtă perioada de timp, până când părerile lor încep să se bată cap în cap.

Deși poate părea puțin anost începutul, cu puțină răbdare va veți da seama că e chiar funny și că ridică niște semne de întrebare în ceea ce privește felul în care funcționează societatea noastră.

Avem un război al generațiilor, pentru că există un duel între cele două personaje, iar problema cea mai mare pare să o reprezinte felul în care cei doi percep religia și spiritualitatea: unul se lasă ghidat în viață de aspectul acesta, iar celălalt face totală abstracție de rădăcinile sale.

Partea awesome e că ambele personaje au defecte destul de evidente și sunt destul de nesuferite , așa că la final veți realiza că nu puteți spune că v-a plăcut mai mult de unul decât de celălalt.

Sper să va placă.

#NoSpoilers.

#ThatMovie este recomandarea de film, serial sau TV-show cu care îți poți ocupă timpul în weekend.

#ThatNew – De Luni până Vineri, de la 13 la 16, Ramona vă aduce cele mai fresh celebrity news, cele mai bune vibe-uri, recomandări de filme și seriale cool, dar și cea mai bună muzică.

Articole similare

Festivalul de Film de la Cannes: 78 de ani de cinematografie de calitate

Festivalul de Film de la Cannes este unul dintre cele mai prestigioase și celebre festivaluri de fil...

Două filme românești, incluse în selecția oficială a Festivalului Internațional de Film de la Cannes...

Două filme românești au fost incluse în selecția oficială a Festivalului Internațional de Film de la...

Universuri în interiorul altor universuri: pășește în culisele 3 Body Problem

Producătorii executivi / realizatorii D.B. Weiss, David Benioff și Alexander Woo, alături de actorii...