Tesher & Jason Derulo lansează o nouă variantă a melodiei „Jalebi Baby” (VIDEO)

Muzică
share

Rapperul & producătorul canadian-indian Tesher și cântărețul si compozitorul Jason Derulo fac echipă pentru o nouă versiune „Jalebi Baby”.

„Scopul meu a fost întotdeauna să aduc împreună culturi diferite și să creez muzică de care oricine să se bucure, indiferent de limbă sau de cultura”, a spus Tesher. „A fost uimitor să vad Jalebi Baby e ascultată în întreaga lume, la fel cum am văzut hit-uri mari în topuri care nu se încadrează perfect într-un gen sau nu sunt complet în limba engleză. Arată doar că oamenii nu sunt deschiși doar să audă sunete noi și unice, ci le si adora.”

„Jalebi Baby”, care se referă la desertul clasic din Asia de Sud Jalebi, a fost lansat inițial în 2020. Cu corul său incredibil de captivant, amestecul fără efort al versurilor englezești și punjabi și producția cu aromă latină, piesa a devenit rapid o senzație virală, ajungând in topurile Shazam din peste 25 de țări și inspirând milioane de videoclipuri pe platformele de socializare. „Jalebi Baby” a acumulat până în prezent peste 100 de milioane de ascultări.

Articole similare

Jason Derulo i-a lăsat bacșiș unui chelner astfel încât să-și poată plăti facultatea

În caz că nu știai, Jason Derulo este o legendă. Este celebritatea preferată a TikTok-ului, melodiil...

Jason Derulo s-a luat la bătaie cu doi bărbați care l-ar fi confundat intenționat cu Usher

Se pare că Jason Derulo nu suportă absolut deloc să fie confundat cu alte superstaruri R&B. Ba c...

Hitul „Jalebi Baby”, refăcut de Romanian House Mafia alături de Boka și Trackula

„Jalebi Baby”, piesa lui Tesher, s-a bucurat de un val foarte mare de simpatie din partea utilizator...