Jason Derulo s-a luat la bătaie cu doi bărbați care l-ar fi confundat intenționat cu Usher

Celebrități, CoolNews
share

Se pare că Jason Derulo nu suportă absolut deloc să fie confundat cu alte superstaruri R&B. Ba chiar urăște treaba asta, atât de mult încât a atacat 2 tipi la un hotel din Las Vegas pentru că l-ar fi confundat cu… Usher.

Surse din forțele de ordine au declarat pentru TMZ că polițiștii au fost chemați la hotelul ARIA în primele ore ale dimineții de marți, după ce Derulo ar fi atacat cu pumnii doi bărbați.

Martorii oculari au declarat că Derulo și unul dintre bărbați treceau unul pe lângă celălalt pe o scară rulantă, iar bărbatul a părut că vrea să-l troleze pe Derulo strigând: „Hei, Usher!”, și alte câteva cuvinte obscene. Atunci Derulo s-a enervat și l-a lovit drept în față.

Jason se presupune că l-ar fi pălmuit și pe al doilea tip câteva momente mai târziu, iar angajații de la securitate au fost nevoiți să intervină pentru a sparge conflictul. Deși era însoțit de garda de corp personală, Derulo a decis să îi înfrunte singur pe cei doi bărbați care l-au jignit.

Până la acest moment, cele 2 victime nu au depus plângere, însă există întotdeauna posibilitatea unui proces. Oricum, conform legislației din S.U.A., cei doi au timp până anul viitor pentru a se răzgândi și pentru a merge mai departe cu acuzațiile. Jason Derulo a primit o notificare de încălcare a conduitei de la ARIA și a fost dat afară din hotel.

Din fericire, victimele nu au avut nevoie să fie transportate la spital, deși cei doi erau plini de sânge, confrom martorilor.

Jason Derulo și echipa sa nu au făcut niciun fel de declarații până în acest moment.

 

sursa foto: TMZ

Articole similare

Jason Derulo i-a lăsat bacșiș unui chelner astfel încât să-și poată plăti facultatea

În caz că nu știai, Jason Derulo este o legendă. Este celebritatea preferată a TikTok-ului, melodiil...

Mitică Dragomir s-a luat la bătaie cu un protestatar pe Calea Victoriei. Poliția a deschis dosar pen...

Mitică Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a fost luat la rost, marți seară de cel...

Bătaie la o piscină din Germania, din cauza unor copii care se jucau. În jur de 250 de oameni implic...

În jur de 250 de oameni s-au luat la bătaie la o piscină din Berlin, la doar câteva zile după ce un ...