Confidenţialitate

“Te Sun” by RAVA & NANE, numărul 1 pe toate platformele de streaming! Piesa s-a auzit în premieră la Virgin Radio Romania

CoolNews, Muzică, NEWS
share

După ce au lansat împreună albumul “Traume & Coșmaruri”, material ce a făcut 500.000 de streams doar pe platforma Spotify în doar 3 zile, single-ul “Te Sun” by RAVA & NANE a ajuns numărul 1 pe toate platformele de streaming importante din România (Youtube, Spotify, Apple Music, Soundcloud etc.), fapt care este foarte rar întâlnit în industria muzicală.

Piesa a fost produsă de către Flame, iar pe partea de producție video s-au ocupat Quba alaturi cei de la GOLD PRODUCTION HOUSE & nopartyboys.

RAVA & NANE – „Te sun” s-a auzit în premieră la Virgin Radio Romania, în emisiunea Ramonei Dumitrescu

RAVA, unul dintre cei mai tineri trapperi români, a semnat cu Seek Music la doar 18 ani, având poate cea mai rapidă ascensiune către topurile muzicale. „Giulești-Crângași”, single-ul său de debut, a ajuns în Top 50 atât pe Spotify, cât și pe Apple Music, iar albumul lansat la sfârșitul anului 2021, – „BULIBA$HA” -, a venit ca o confirmare a succesul și hype-ului enorm din mediul online. Acesta a colaborat cu nume mari din industria muzicală underground din România, printre aceștia regăsindu-se și Killa Fonic, PRNY, Amuly, sau Azteca. „ÎN LIPSA TA” este cel mai de succes single al artistului, piesă ce se bucură de zeci de mii de videoclipuri făcute pe snippet-ul urcat pe TikTok și milioane de views și stream-uri în mediul online. Colaborarea „Brasileira” cu Killa Fonic pentru coloana sonoră a filmului „Teambuilding”, a ajuns în Top 10 Shazam Romania la doar câteva zile de la lansarea acesteia.

Nane reprezintă unul din cei mai importanți artiști rap din România, cu o serie impresionantă de piese din zona hip-hop, rap, trap și r&b. Pasiunea sa pentru muzică a început încă din copilărie, fiind puternic influențat de muzica rock a anilor ’90, dar mai ales de melodiile lui MC HAMMER. Nane a început să aibă colaborări importante încă din 2008, însă anul cheie pentru cariera sa rămâne 2015, atunci când și-a schimbat stilul spre trap. De atunci a punctat multe colaborări cu artiști renumiți din România, atat din zona Pop, cat si din cea urbana. Nane e artistul cu cei mai mulți ascultători pe Spotify România, lansarile acestuia ajungand constant pe primele pozitii in topurile serviciilor de streaming.

Articole similare

Roxen și RAVA își surprind fanii cu o colaborare – „Niciodată Înapoi”

Roxen și RAVA lansează single-ul „Niciodată Înapoi’ – o piesă sensibilă în care cei doi artiști se c...

Nicole Cherry și Nane pun lumea pe “Silențios” cu o colaborare surpriză

Nicole Cherry revine cu o colaborare ce îi va surprinde chiar și pe cei mai înfocați fani – “Silenți...

Episodul 2 din sezonul 2 de Breakfast e aici! Ramona Dumitrescu și Valeriu Șerban - invitați special...

Așteptarea a luat sfârșit! Veronica Trandafir și Andrei Niculae se întorc cu sezonul doi din Breakfa...