“Te Sun” by RAVA & NANE, numărul 1 pe toate platformele de streaming! Piesa s-a auzit în premieră la Virgin Radio Romania

CoolNews, Muzică, NEWS
share

După ce au lansat împreună albumul “Traume & Coșmaruri”, material ce a făcut 500.000 de streams doar pe platforma Spotify în doar 3 zile, single-ul “Te Sun” by RAVA & NANE a ajuns numărul 1 pe toate platformele de streaming importante din România (Youtube, Spotify, Apple Music, Soundcloud etc.), fapt care este foarte rar întâlnit în industria muzicală.

Piesa a fost produsă de către Flame, iar pe partea de producție video s-au ocupat Quba alaturi cei de la GOLD PRODUCTION HOUSE & nopartyboys.

RAVA & NANE – „Te sun” s-a auzit în premieră la Virgin Radio Romania, în emisiunea Ramonei Dumitrescu

RAVA, unul dintre cei mai tineri trapperi români, a semnat cu Seek Music la doar 18 ani, având poate cea mai rapidă ascensiune către topurile muzicale. „Giulești-Crângași”, single-ul său de debut, a ajuns în Top 50 atât pe Spotify, cât și pe Apple Music, iar albumul lansat la sfârșitul anului 2021, – „BULIBA$HA” -, a venit ca o confirmare a succesul și hype-ului enorm din mediul online. Acesta a colaborat cu nume mari din industria muzicală underground din România, printre aceștia regăsindu-se și Killa Fonic, PRNY, Amuly, sau Azteca. „ÎN LIPSA TA” este cel mai de succes single al artistului, piesă ce se bucură de zeci de mii de videoclipuri făcute pe snippet-ul urcat pe TikTok și milioane de views și stream-uri în mediul online. Colaborarea „Brasileira” cu Killa Fonic pentru coloana sonoră a filmului „Teambuilding”, a ajuns în Top 10 Shazam Romania la doar câteva zile de la lansarea acesteia.

Nane reprezintă unul din cei mai importanți artiști rap din România, cu o serie impresionantă de piese din zona hip-hop, rap, trap și r&b. Pasiunea sa pentru muzică a început încă din copilărie, fiind puternic influențat de muzica rock a anilor ’90, dar mai ales de melodiile lui MC HAMMER. Nane a început să aibă colaborări importante încă din 2008, însă anul cheie pentru cariera sa rămâne 2015, atunci când și-a schimbat stilul spre trap. De atunci a punctat multe colaborări cu artiști renumiți din România, atat din zona Pop, cat si din cea urbana. Nane e artistul cu cei mai mulți ascultători pe Spotify România, lansarile acestuia ajungand constant pe primele pozitii in topurile serviciilor de streaming.

Articole similare

NOUĂ UNȘPE x RAVA x BITTNER îți citesc în ,,ZODIAC”

,,ZODIAC" e piesa pe care o veți pune pe repeat, colaborarea extraordinară dintre NOUĂ UNȘPE (911), ...

Feli x NANE cântă împreună „Până-n zori”

Feli își unește creativitatea și talentul cu artistul de hip-hop și trap NANE și lansează împreună p...

Alina Ceușan: „Urmează o decizie foarte importantă din rândul fetelor”. Vezi aici și alte declarații...

Cel mai hot show, Love Island, se vede la ProTV și pe Voyo! Însă prietenii tăi de la Virgin Radio Ro...