Alina Ceușan: „Urmează o decizie foarte importantă din rândul fetelor”. Vezi aici și alte declarații în premieră despre Love Island

CoolNews, NEWS
share

Cel mai hot show, Love Island, se vede la ProTV și pe Voyo! Însă prietenii tăi de la Virgin Radio Romania sunt gata să afle toate picanteriile și să îți aducă informații pe care nu ai cum să le afli de altundeva!

Marți, Ramona Dumitrescu a stat de vorbă cu Alina Ceușan, prezentatoarea show-ului Love Island! Pe lângă faptul că ne-a oferit un top 3 al cuplurilor în care are cea mai mare încredere, ne-a și dezvăluit câteva secrete:

„Urmează o decizie foarte importantă din rândul fetelor”

Mai mulți fani ai emisiunii Love Island s-au plâns în mediul online de faptul că doar băieții iau decizii și elimină concurente, iar fetele nu au niciun fel de autoritate în casă.

Am văzut că pe online, foarte mulță lume se întreba în comentarii pe Instagram , pe TikTok, de ce tot timpul decid băieții cine pleacă din casă. Urmează o decizie foarte importantă din rândul fetelor și la rândul nostru încurajăm publicul să vină în aplicație și să fie alături de noi la toate deciziile pe care le luăm pentru că ei văd altfel acțiunea din casă și văd cine ar fi mai potrivit – pentru cine”, a declarat Alina Ceușan, la Virgin Radio Romania.

Care sunt cuplurile de la Love Island în care Alina Ceușan are cea mai mare încredere

Curioasă de fel, colega noastră – Ramona Dumitrescu – i-a cerut Alinei Ceușan să îi spună care este cuplul în care ea are cea mai mare încredere.

Momentan, așa, un top 3 cupluri cred că ar fi:

Ada și Andrei. E un cuplu destul de evident pe care l-a votat și publicul în aplicație. Anne și Adrian, sunt un cuplu care mi se pare că au destul de mult potențial. Deja au fost acolo implicate buchete de flori, scrisori, declarații și alte cele, o să vedeți ce urmează pe viitor. Și o surpriză și pentru noi, Josephinka și Călin, dar pentru asta va trebui să urmăriți celelalte episoade ca să vedeți cum se desfăsoară lucrurile și dacă întradevăr acolo e vorba de sentimente reale sau cum vor merge lucrurile mai departe”, a povestit Alina Ceușan la Virgin Radio Romania.

 

Interviul integral este chiar aici: 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

sursa foto: Facebook Love Island RO

Articole similare

Un nou hit de la IRAIDA și Puya - ,,Las-o așa”

După succesul piesei ,,Opriți planeta", IRAIDA și Puya revin cu un nou hit care nu-ți va da pace. Ve...

Smiley și Theo Zeciu lansează „VTM”, piesa-trofeu de 1,5 milioane de abonați

Smiley și Theo Zeciu, unul dintre cei mai în vogă și premiați creatori de conținut de YouTube din Ro...

Festivalul NOSTALGIA are loc între 27 – 30 iunie și se desfășoară, pentru al doilea an consecutiv, ...

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, are loc între 27...