Confidenţialitate

Tawny Newsome, Angela Ali din „Space Force”: Steve Carell este un zeu. Este cel mai bun din toate punctele de vedere

Celebrități, CoolNews
share

Astăzi este lansarea primului sezon ”Space Force” pe Netflix, iar pe virginradio.ro ți-am rezervat o întâlnire cu Tawny Newsome.

Tawny Newsome, actrița care o interpretează pe Angela Ali în noul serial Netflix  „Space Force”, povestește pentru Virgin Radio Romania cum a decurs întâlnirea ei cu Steve Carell. O mare parte din povestea Angelei din acest sezon este legată de relația ei cu generalul Naird, interpretat de Steve Carell

”Am primit e-mailul legat de audiții și absolut fiecare nume pe care l-am citit aparținea unei persoane cu care mi-am dorit întotdeauna să lucrez. Pur și simplu mi-a explodat capul când am citit e-mailul. La audiție m-am dus ca la oricare alta, cu gândul că: Cine știe? Și a ieșit bine”, spune Tawny Newsome despre cum a ajuns să joace în noul serial Netflix.

”Relația dintre Angela și generalul Naird este următoarea: în cadrul bazei militare, el este marele șef, dar înainte de asta, el a ocupat poziția Angelei. Știe să piloteze toate aeronavele pe care și ea știe să le piloteze. Angela admiră faptul că el are toate competențele pe care le are și ea. Știți cum este atunci când ai un șef, dar te gândești: „Eu sunt mai deșteaptă decât el” sau „Eu știu chestii pe care el nu le știe”? Nu așa stau lucrurile în cazul lui Mark și al Angelei, care apreciază faptul că el este un exemplu pentru cum ar putea arăta viitorul ei.

Cred că, din prima clipă, amândoi înțeleg că își doresc aceleași lucruri și că știu să facă aceleași lucruri, doar că el este mai în vârstă și mai avansat pe acest traseu. Și eu cunosc asemenea oameni. Este ceva de genul: Oh, tu faci acum ceea ce poate că voi face și eu în 15 sau 20 de ani. Acest lucru este încurajator.

Steve Carell este un zeu. Este cel mai bun din toate punctele de vedere. Aș vrea să pot spune că este intimidant să lucrezi cu el, dar este atât de drăguț și de modest și de normal, încât aproape că rămâi dezorientat. Te gândești că poate ar trebui să-ți fie teamă de el. Dar el este atât de relaxat și extraordinar! E minunat să joc scene cu el pentru că am ocazia să urmăresc metoda pe care și-a construit-o de-a lungul anilor pentru a crea un personaj. În plus, reușește să fie mereu amuzant, chiar și atunci când nu este filmat. Este grozav să poți să urmărești asta și să te afli prin preajmă”, spune Tawny Newsome.

”Space Force”, cu Steve Carell în rol principal

Nou înfiinţata U.S. Space Force devine subiect de parodie după ce Netflix a anunţat că va lansa la 29 mai un serial de comedie intitulat chiar „Space Force”, cu celebrul comedian Steve Carell în rolul principal.

În serial, Steve Carell interpretează rolul Generalului Mark R. Naird, care, aşa cum se poate deja vedea în trailerul producţiei, află cu surprindere că a fost numit la comanda unei noi ramuri militare, ”Forţele Spaţiale”.

Articole similare

Netflix: Listă cu câteva filme care apar în 2021 | VIDEO

La început de an, Netflix promite că vine cu filme noi în fiecare săptămână și a făcut publică lista...

Cine apare în ”The Umbrella Academy” S3

Netflix a anunțat în mod oficial distribuția pentru al treilea sezon al serialului ”The Umbrella Aca...

A doua parte a sezonului 5 din Lucifer este așteptată la începutul acestui an

Fani "Lucifer", așteptarea n-ar trebui să mai dureze mult. Zvonurile din jurul echipei de producț...