Swedish House Mafia, Skrillex si The Chemical Brothers, headlineri ai soundtrack-ului F1®23

CoolNews, NEWS, Tech
share

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) a lansat coloana sonoră EA SPORTS F1® 23, joc oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 al FIA™.

Soundtrack-ul include 35 de artiști globali din 16 țări și este deschis de piesa exclusivă „See The Light” a supergrupului Swedish House Mafia ft Fridayy. Coloana sonoră combină stilul rafinat cu un cuplu maxim, pentru mai multă adrenalină în lupta pentru un loc pe podium. Superstaruri ai muzicii electronice precum Skrillex ft. Noisa, josh pan & Dylan Bradley, The Chemical Brothers, Tiësto x Tate McRae, Wet Leg și Romy & Fred Again, și artiști emergenți precum 100 gecs, Whyte Fang, Rêve și 2hollis, asigură ritmurile care însoțesc cea mai înaltă clasă a motorsportului. Întreaga listă de redare este disponibilă aici.

„F1® 23 este mai mult decât o experiență remarcabilă de curse”, a declarat Steve Schnur, President of Music în cadrul Electronic Arts. „Muzica din joc este concepută pentru a reflecta și amplifica stilul unic recunoscut la nivel global și energia dorite de publicul Formula 1. Cu un nou single al celor de la Swedish House Mafia și cu susținere din partea Spotify pentru întregul album, avem o coloană sonoră cu cea mai bună muzică a anului ce vine, cu cei mai buni artiști noi, definită de angajamentul continuu al EA de a fi mereu în prim-planul schimbărilor culturale.”

„Ne bucurăm că ‘See The Light’ deschide coloana sonoră F1® 23, fiind prima melodie a următorului nostru capitol. Istoria Formulei 1 și moștenirea sa culturală s-au aflat mereu printre pasiunile noastre. Așadar nimic nu ne încântă mai tare decât asocierea muzicii noastre cu acest sport legendar!”, a comentat Swedish House Mafia la lansarea single-ului în cadrul unui show live Spotify în Londra, pe 27 mai.

Pe lângă noile beat-uri antrenante, titlul din acest an include și o serie de noi experiențe și funcționalități de care fanii Formula 1® se vor putea bucura. Împreună cu revenirea modului Braking Point, F1® 23 găzduiește fiecare echipă, pilot și circuit din sezonul 2023, inclusiv mult-așteptatul circuit Las Vegas Strip și Losail International Circuit, Qatar. F1® World, un hub captivant care redefinește modul în care jucătorii interacținează cu modurile de joc, solo sau multiplayer, introduce un nou sistem de progresie, conținut nou, provocări și multe altele. O manvevrabilitate mai bună și tehnologia Precision Drive™ le oferă jucătorilor mai multă încredere în abordarea rivalilor, iar cursa de sprint si steagurile roșii, cerute de comunitate, consolidează strategia din joc.

F1® 23 va fi disponibil pe PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One și PC prin intermediul EA App, Epic Games Store și Steam.

Articole similare

Tranzacție uriașă în sport: Proprietarul Formula 1 a cumpărat MotoGP

Într-o tranzacție de proporții uriase, în lumea auto-moto, chiar înainte de Marele Premiu al Japonie...

Tranzacția anului în lumea sportului: directorul Formula 1 oferă 4 miliarde de euro pentru MotoGP

Liberty Media, gigantul din spatele Formula 1, este pe cale să facă o mișcare surprinzătoare, punând...

Formula 1: Mercedes face declarații despre cine ar putea să-l înlocuiască pe Hamilton

Într-un viraj surprinzător pentru lumea motorsportului, Lewis Hamilton pare că va schimba culorile d...