Confidenţialitate

Swedish House Mafia se reunește după 8 ani și lansează ”It Gets Better” (VIDEO)

Muzică
share

Swedish House Mafia n-au mai lansat muzică nouă din 2013, lasând fanii și presa internațională sperând și speculând reîntoarcea lor de ani de zile. „It Gets Better” marchează începutul.

Acum, Swedish House Mafia s-au întors cu „It Gets Better” și au anunțat că au semnat un contract cu prestigioasa casă de discuri Republic Records, fiind manageriați de formidabilul SALXCO MANAGEMENT.

Reuniunea lor este marcată atât de apariția pe coperta Billboard Magazine, cât și de interpretarea noii piese în cadrul emisiunii The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, luni, pe 19 iulie.

Swedish House Mafia (SHM) este un grup suedez de muzică house, din care fac parte DJ-ii Axwell, Steve Angello și Sebastian Ingrosso. Grupul s-a format la sfârșitul anului 2008 și s-a clasat pe locul al zecelea în topul DJ Mag Top 100 DJ Poll 2011, membrii grupului fiind numiți drept „fețele muzicii house mainstream”. Cu hit-uri precum „One (Your Name)”, „Don’t You Worry Child”, „Miami 2 Ibiza” sau „Save The World”, SHM au acumulat miliarde de vizualizări pe YouTube și stream-uri pe platformele digitale, și au cucerit publicul la nivel global. În iunie 2012, grupul a anunțat că o să se despartă, având ultima apariție împreună la Ultra Miami în 2013. În anii ce au urmat, Angello a lucrat singur, în timp ce Axwell și Ingrosso s-au prezentat în formatul de duo.

În martie 2018, grupul a surprins pe toată lumea cu o apariție surpriză la închiderea ediției aniversare de 20 de ani a festivalului Ultra Music Festival în Miami.

Articole similare

"Lifetime", noul single Swedish House Mafia (VIDEO)

După succesul "It Gets Better", Swedish House Mafia a lansat "Lifetime", în colaborare cu Ty Dolla $...

#GHIOZDANULLUINICULAE: Un mare imn al muzicii electronice

Remember 3 cățeluși din metal într-o cursă nebună și o reclamă la o vodkă celebră? Ei bine pur și si...

Throwback- remix-ul lui Axwell pentru IN MY MIND împlinește 8 ani

Vine căte o zi în care lumea muzicii electronice are parte de căte un moment de Throwback! ‘Levels’...