SILVIU ANDREI ÎȚI PREZINTĂ TIK TOK SONG OF THE WEEK: The Weeknd – Sacrifice (Remix) ft. Swedish House Mafia (Alternate World)

CoolNews, Muzică
share

Nu mai e la modă să te lauzi cu câte share-uri ai făcut pe Facebook. Nici trendingul de pe YouTube nu mai contează. E perioada Tik Tok-ului și pentru că Virgin Radio Romania le are cu muzica, Silviu Andrei îți prezintă Tik Tok Song of The Week! Discutăm împreună despre cele mai populare sunete din platformă și la începutul fiecărei săptămâni alegem piesa virală a momentului pe Tik Tok! Piesa săptămânii este The Weeknd – Sacrifice (Remix) ft. Swedish House Mafia (Alternate World)!

Am revenit cu forțe proaspete la Tik Tok song of the Week! Nu oricum, ci cu o piesă pe care suntem siguri că o ai deja pe repeat. Săptămâna asta vorbim despre fratele nostru The Weeknd care lansează hit după hit!

De data asta, pe 12 ianuarie, adică acum mai puțin de o săptămână, a lansat Sacrifice (Remix) împreună cu Swedish House Mafia, iar până acum a strâns mai mult de 3 milioane de vizualizări pe YouTube și 152 de mii de like-uri.

După cum bine știți, nu vorbim de prima piesă compusă de The Weeknd și Swedish House Mafia, pentru că prima s-a numit Moth To A Flame.

Ca să înțelegeți cât de bine stau băieții pe capitolul numere, trebuie doar să menționăm că un singur comentariu, cel de la Swedish House Mafia, a primit aproape 2.5k aprecieri.

Și pe Tik Tok face ravagii piesa! În acest moment știm sigur că a fost folosită pentru 6831 de clipuri, iar postarea lui The Weeknd în care prezintă piesa are peste 700k aprecieri!

Pentru ce fel de content ai folosi această piesă? Pentru clipuri în care dansezi, pentru clipuri în care imiți pe cineva, pentru morning routine sau pur și simplu pentru story-time? Scrie-ne în comentarii! Până săptămâna viitoare, rămâi cu Silviu Andrei și Tik Tok Song of The Week, doar la Virgin Radio Romania! 

Articole similare

Un nou hit de la IRAIDA și Puya - ,,Las-o așa”

După succesul piesei ,,Opriți planeta", IRAIDA și Puya revin cu un nou hit care nu-ți va da pace. Ve...

Smiley și Theo Zeciu lansează „VTM”, piesa-trofeu de 1,5 milioane de abonați

Smiley și Theo Zeciu, unul dintre cei mai în vogă și premiați creatori de conținut de YouTube din Ro...

Red Bull Dance Your Style, competiția globală de all-styles street dance, revine în România

Red Bull Dance Your Style revine. Una dintre cele mai iubite competiții internaționale de dans, în c...