SILVIU ANDREI ÎȚI PREZINTĂ TIK TOK SONG OF THE WEEK: The Weeknd – Sacrifice (Remix) ft. Swedish House Mafia (Alternate World)

CoolNews, Muzică
share

Nu mai e la modă să te lauzi cu câte share-uri ai făcut pe Facebook. Nici trendingul de pe YouTube nu mai contează. E perioada Tik Tok-ului și pentru că Virgin Radio Romania le are cu muzica, Silviu Andrei îți prezintă Tik Tok Song of The Week! Discutăm împreună despre cele mai populare sunete din platformă și la începutul fiecărei săptămâni alegem piesa virală a momentului pe Tik Tok! Piesa săptămânii este The Weeknd – Sacrifice (Remix) ft. Swedish House Mafia (Alternate World)!

Am revenit cu forțe proaspete la Tik Tok song of the Week! Nu oricum, ci cu o piesă pe care suntem siguri că o ai deja pe repeat. Săptămâna asta vorbim despre fratele nostru The Weeknd care lansează hit după hit!

De data asta, pe 12 ianuarie, adică acum mai puțin de o săptămână, a lansat Sacrifice (Remix) împreună cu Swedish House Mafia, iar până acum a strâns mai mult de 3 milioane de vizualizări pe YouTube și 152 de mii de like-uri.

După cum bine știți, nu vorbim de prima piesă compusă de The Weeknd și Swedish House Mafia, pentru că prima s-a numit Moth To A Flame.

Ca să înțelegeți cât de bine stau băieții pe capitolul numere, trebuie doar să menționăm că un singur comentariu, cel de la Swedish House Mafia, a primit aproape 2.5k aprecieri.

Și pe Tik Tok face ravagii piesa! În acest moment știm sigur că a fost folosită pentru 6831 de clipuri, iar postarea lui The Weeknd în care prezintă piesa are peste 700k aprecieri!

Pentru ce fel de content ai folosi această piesă? Pentru clipuri în care dansezi, pentru clipuri în care imiți pe cineva, pentru morning routine sau pur și simplu pentru story-time? Scrie-ne în comentarii! Până săptămâna viitoare, rămâi cu Silviu Andrei și Tik Tok Song of The Week, doar la Virgin Radio Romania! 

Articole similare

Eva Timush și Adi Istrate ne-au cântat live în Breakfast-ul special prezentat de Andrei Niculae și M...

Ingredientul unei dimineți perfecte? Pentru unii, o cana de cafea, un mic dejun copios, buna dispozi...

Alex Velea și Antonia, primul date la Breakfast de Valentine's Day

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Virgin Radio Romania ți-a pregătit un Breakfast matinal special! Misha Miller, pentru prima dată gaz...

Ingredientul unei dimineți perfecte? Pentru unii, o cana de cafea, un mic dejun copios, buna dispozi...