Confidenţialitate

Sunnery James și Ryan Marciano prezintă „Tshanga”, de Valexx și Ewing Sima, piesă de pe EP-ul tribut „The Tribe”

CoolNews, Muzică
share

Reflectoarele se aprind din nou pe două talente excepționale din lumea dance. Sunnery James și Ryan Marciano prezintă piesa „Tshanga” care face parte din EP-ul „The Tribe”. Piesa este semnată de Valexx și Ewing Sima. 

„The Tribe” este asemeni unui tribut adus artiștilor de peste tot din lume. Astfel, în „The Tribe Vol. 5”, puteți asculta compozițiile artiștilor Sted-E, Hybrid Heights, NXNY, Valexx și Ewing Sima. Sted-E și Hybrind Heigts au deja trei piese originale și 15 remixuri în Billboard #1, în timp ce producătorul italian Valexx a colaborat cu Dannix pentru „Old School”, dar și cu alți artiști importanți, precum Nicky Romero, Swanky Tunes și Fedde Le Grand.

EP-ul „The Tribe” a ajuns la volumul cinci, iar Sunnery James și Ryan Maricano aduc din nou în atenție artiști importanți, care pot fi inspirație pentru oamenii din toate colțurile lumii. Acest volum este format din două piese: „Tshanga”, de Valexx și Ewing Sima, și „Cobra”, de Sted-E, Hybrid Heights și NXNY.

 

Despre Sunnery James și Ryan Marciano

Sunnery James și Ryan Marciano sunt considerați pilonii arhetipali ai muzicii dance. Cu aproape două decenii de experiență pe scenă, cei doi se bucură de succes la nivel mondial cu melodii precum „Savages”, „Life After You”, „Summer Things” și „Better Things”. De asemenea, aceștia își cultivă soundul prin propria amprentă SONO și călătoresc frecvent prin lume cu conceptul lor Sexy by Nature .

 

Despre Valexx

Valexx, pe numele real Valerio Capuano, este un DJ și producător italian de muzică house și afro tribală. Cariera sa a început în cadrul duoului „Rayven & Valexx”, ceea ce i-a adus o serie de colaborări cu artiști recunoscuți la nivel internațional. În ultimii ani, acesta a atins un succes enorm ca producător, lansând piese în cadrul unora dintre cele mai puternice case de discuri de pe scena dance.

 

Despre Ewing Sima

Ewing Sima este un vocalist și compozitor din Republica Democrată Congo, care trăiește, în prezent, în Franța. Muzica pentru Ewing Sima reprezintă modul prin care comunică și prin care trasmite energie pozitivă audienței sale.

Articole similare

Duo specializat în dance: Sunnery James și Ryan Marciano lansează „Run”

Sunnery James și Ryan Marciano lansează vineri, 16 septembrie, „Run”, o piesă care se va regăsi pe v...

Piesă nouă de la SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO! „BETTER THINGS” (FEAT. GINGE AND QG)

Sunnery James și Ryan Marciano au primit recent o mulțime de elogii pentru piesele lor din seria „Th...