Duo specializat în dance: Sunnery James și Ryan Marciano lansează „Run”

CoolNews, Muzică
share

Sunnery James și Ryan Marciano lansează vineri, 16 septembrie, „Run”, o piesă care se va regăsi pe viitorul album al celor doi artiști. Cu o voce puternică și cu o linie de bas pe măsură, „Run” promite să invite la dans oamenii de peste tot din lume. 

Sunnery James și Ryan Marciano formează un duo de excepție, care a demonstrat, în nenumărate rânduri, energia pozitivă care poate să fie transmisă atunci când faci lucrurile cu pasiune.

Acum, „Run” vine să cimenteze acest succes și să ridice o mare de oameni în picioare. Indiferent că dansăm acasă, pe plajă sau într-un club, pe toți ne unește dragostea față de muzică și viață, în general.

Prin urmare, noua piesă a celor doi DJ și producători ne reamintește cât de important este să ne conectăm unii cu alții.

Sunnery James și Ryan Marciano sunt pilonii arhetipali ai muzicii dance. Cu apropae două decenii de experiență pe scenă, cei doi se bucură de succes la nivel mondial cu melodii precum „Savages”, „Life After You”, „Summer Things” și, recent, „Better Things”. De asemenea, aceștia își cultivă soundul prin propria amprentă SONO și călătoresc frecvent prin lume cu conceptul lor Sexy by Nature.

Articole similare

Sunnery James și Ryan Marciano prezintă „Tshanga”, de Valexx și Ewing Sima, piesă de pe EP-ul tribut...

Reflectoarele se aprind din nou pe două talente excepționale din lumea dance. Sunnery James și Ryan ...

Piesă nouă de la SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO! „BETTER THINGS” (FEAT. GINGE AND QG)

Sunnery James și Ryan Marciano au primit recent o mulțime de elogii pentru piesele lor din seria „Th...