Confidenţialitate

”Suicide Squad 2” se filmează la anul?

CoolNews, Filme
share

Pregătirile pentru ”Suicide Squad 2” par să fie în toi, după cum a lăsat să se înțeleagă într-un interviu unul dintre apropiații echipei de producție.

”Scenariul este în lucru acum şi cred că planul este să se înceapă filmările în 2018, dar acest lucru se poate schimba. Voi reveni cu siguranţă în proiect”, a spus Joel Kinnaman (Rick Flagg în primul film) pentru The Hollywood Reporter.

Studiourile Warner au anunţat două noi lansări DC Comics pentru 27 septembrie 2019 şi 7 februarie 2020, una dintre ele putând fi data pentru viitorul ”Suicide Squad 2”.

Primul film ”Suicide Squad” a fost în 2016 pe primul loc în clasmanetul IMDB, cu încasări de 745 de milioane de dolari internaţional. Nu e de mirare că se vorbește de o continuare pentru ”Suicide Squad”.

Sunt celebri pentru faptele lor rele și pentru anarhia pe care o provoacă oriunde ar ajunge, dar guvernul Statelor Unite ale Americii a reușit să-i prindă și să-i trimită după gratii, până când ei acceptă misiuni sub acoperire, în care eșecul înseamnă moartea. După ce și-au folosit puterile și inteligența pentru rău, Joker-ul, Harley Quinn, Deadshot și colegii au luptat în ”Suicide Squad” de partea binelui. Dacă la început au intrat în joc pentru o reducere a pedepsei, până spre finalul filmului pare că le place din ce în ce mai mult schimbarea de rol în societate. În primul film din serie au jucat, printre alții, Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Jai Courtney, Cara Delevingne și Ben Affleck.

Articole similare

Warner Bros. își lansează toate filmele din 2021 pe HBO Max. Platforma se va lansa și în România anu...

Filme cu potențial de blockbuster precum Dune, Matrix 4, Godzilla vs. Kong, Suicide Squad vor fi lan...

Sylvester Stallone va juca în The Suicide Squad

Actorul în vârstă de 74 de ani a confirmat că va face parte din noul film 'The Suicide Squad'. Sylve...

,,SHAZAM!” îşi arată puterile din 5 aprilie pe marile ecrane

Din 5 aprilie vine în premieră pe marile ecrane ,,SHAZAM!”, următorul supererou din universul DC Com...