Confidenţialitate

Subcarpați lansează „Mândra mea” și se pregătește să intre pe piața de NFT-uri

CoolNews, Muzică
share

Subcarpați a lansat ieri o nouă piesă, „Mândra Mea”, alături de Beniamin Ambăruș și Ioana Milculescu și a oferit mai multe detalii legate de intrarea pe piața digitală cu cele 10.000 de NFT-uri pe care plănuiesc să le lanseze din 14 februarie.

Cu fiecare nouă etapă din parcursul devenirii Subcarpați, cu fiecare nou membru intrat în brigadă, am fost uluiți să descoperim că în jurul filosofiei noastre de lucru, de creație și de trăire s-a întrupat o adevărată comunitate cu simțiri, porniri și viziuni comune cu ale noastre.”, se arată în descrierea videoclipului 

(Re)lansăm această filosofie odată cu o nouă piesă – producție de Bean MC, pe versuri culese din folclor, interpretate de Beniamin Ambăruș (Hanu’) și Ioana Milculescu (SUB) și pusă în imagini cu măiestrie de către Baxi și Dragoş Vasiloaia (Cuscrew).

Piesa spune povestea țăranului simplu de la sat, sosit la oraș în căutarea mândrei, pe care nu reușește însă să o mai găsească în învălmășeala din jungla urbană – ca o oglindire a distanței de azi dintre rural – urban, tradițional – contemporan.

Și apropo de comunitate, punem circuitul #delaomlaom în mișcare pe 14 februarie, prin Subcarpati OGs, o colecție PFP de 10.000 de NFT-uri generate aleatoriu pe care o lansăm în rețeaua Elrond. Apoi, așezăm cele 10,000 de NFT-uri la fundația centrului cultural pe care ne dorim să îl deschidem în 2022 și să îl creștem cu sprijinul vostru, oamenii din comunitate.

În demersul digital, ne-am parteneriat cu Elrond, o rețea românească de blockchain construită să ruleze la performanțe ideale și să fie de aproximativ 1000 de ori mai rapidă, sigură și eficientă decât alte rețele existente. Mai multe despre colecția NFT Subcarpati OGs și despre ce plănuim mai departe, aici: ➡️ https://nft.subcarpati.com/limba-romana ➡️ https://discord.gg/subcarpati

Articole similare

Alina Eremia își transformă câinele într-un NFT

Alina Eremia este primul artist din România care experimentează Metaversul! Cântăreața a acceptat pr...

NFT-uri în valoare de 1.7 milioane de dolari au fost furate de pe platforma OpenSea

Cofondatorul și CEO-ul OpenSea, Devin Finzer, a declarat că un hacker a păcălit 32 de victime pentru...

Subcarpați în 60 de secunde

Au făcut istorie în hip-hop, au lansat un stil nou de muzică (Underground Folclor) și sunt prezenți ...